Home sweet home

Det var inte så många på träningen så vi träna bara i en timma idag. Men det var väl skönt i och för sig. Ska kolla på Criminal Minds sen kl 21.00.



Kameran vägrar fortfarande att fungera! Står att mitt minneskort är spärrat! WTF liksom?


Kameran strular

Kameran vill inte lyda så får bli mobilbilder idag, inte så bra kvalitet men ändå något att kolla på!

Dagens look:





"Ear cuff" från http://becelina.se.sv/


Om man ändå hade rakt hår

Me right now:



Plattade håret idag, jag känner mig så mycket snyggare när jag gör det. Om det inte skulle slita så mycket på håret skulle jag göra det varje dag.


It´s a smile on my lips



Ida och Sigge kom förbi när jag höll på att laga mat med mami, så jag kunde inte umgås en längre tid med dom men dom pigga upp mig så otroligt mycket med deras skratt. Love

Nu ska jag kolla på fotboll! Och ja, jag är en sportfåne!


Drar snart till träningen!




Känslodag!

Känslorna flödar men nu är allt bra igen. Allt har löst sig och imorgon kommer allt vara toppen. Lucky lucky me!  


Dagens look:



Kunde inte ha jeans efter matchen igår pga att mitt knä har svullnat upp efter ett antal smällar. Men det blev väl ganska ok ändå!


Nytt!





399:- HM



175:- Kicks



Ta 3 betala för 2, 50:- Kicks



145:- Kicks


Våfflor





Åt inga på våffeldagen, så tar igen det nu!


Söndagen

Sitter och pluggar matte och lyssnar på musik. Senare ska jag grädda våfflor och sen åka till Eriksdalshallen för att kolla lite på handboll med Emma och A-k. Efter det drar jag och mamma till Skärholmen och shoppar lite! Söndagen behöver inte vara tråkig! Right?



Igår så spelade vi ju match och jag tycker det var en helt ok match. I början tappade båda lagen bollen typ varje anfall, men sen blev det ett riktigt bra spel i mitten av första halvlek. Men vi förlorade med 5 bollar, och det är ett helt ok resultat mot Bolton. Själv gjorde jag 8 mål och är ganska nöjd med min insats när det gäller mål, assist och försvar!


two necklace


Ny dag nya möjligheter!

Igår var det en piss dag bortsett från timmarna med Emma, men idag är det ny dag. Jag och Emma ska ju åka och kolla på USM steg 5 för 96 killarna, ska bli skoj! Sen ikväll är det match i sjöstadshallen mot Bolton. KROSSA!!

Kör på lite nytt idag, snedbena och mascara!






Man det bli en sämre dag?

Och där försvann den känslan som var bra..


-



Så jävla trött på falskheten


Usel men ändå bra dag

Min värld rasa samman imorse, men kom över det på eftermiddagen. Efter skolan fika jag med brudsen, och sen bio med Emma! Vi såg "Burlesque" med Christina Aguilera, den är ju så bra. Fattar inte varför jag inte sett den innan. Och hennes röst! Hon sjunger så sjukt bra. I alla fall så åt vi efter bion på Kungshallarna och snacka skit. Jättemysigt var det! Nu ska jag väl inte göra så mycket.

Imorgon så ska jag och emma åka och kolla på handboll i eriksdalshallen. Nice, sen är det match på kvällen! Kuligt kuligt! Aja, inget vettigt att säga.. Cya


Humör: besviken

Pallar inte med något idag.


Hur gör man?

Okej jag har VG i slöjd, men inte fan vet hur man ska sy upp ett linne med innelinne och jobbigt material att sy i!? Om jag inte syr upp det vet jag att jag inte kommer att använda det, så då är det väl lika bra att snygga till det lite. Men hur?



Har i alla fall nålat den.


Inspiration inspiration

Buffalo Girl

Buffalo Girl

Buffalo Girl

Bilder från http://www.buffalogirl.com.au/


Hello hello hello

Hej snyggingar! Hoppas att ni haft en bra torsdag, själv har jag faktiskt haft en rätt så rolig men jobbig torsdag. Sista lektionen som är matte orkar man nästan aldrig jobba på, så man sitter och snackar och skrattar medans man gör cirka 1-4 tal. Duktigt.


Mössan hjälper mig idag igen



Ska sticka till skolan nu!


Bra jag är!



Skojade med min kompis Sigge i skolan och tog hennes nycklar när hon inte såg. Nu såg jag att jag hade kvar dom. Tydligen har hon letet typ överallt efter dom och allting. Förlåt bästa vän!


Saften & Toasten håller mig sällskap


Wednesday

God morgon! Eftersom det är den vanliga sovmorgonen på onsdagar så hinner jag blogga lite. Idag är det en helt vanlig dag, skola och träning. Tror att det kan bli en rolig träning ikväll! Hoppas i alla fall det!



Nu måste jag springa! Cya


Mycket bättre!



Har fixat sladdarna så att det ser mycket bättre ut!


Mina fina högtalare



Fick dom i julklapp men började använda dom i helgen! Och wow! Så himla bra ljud och man kan lyssna väldigt högt som jag älskar att göra. Man drar upp riktigt högt och så sjunger man med med allt vad man kan. SÅ nice! Ne nu måste jag plugga! Thihi


Musiken på högsta volym

Pluggar kemi, lyssnar på musik och sitter med ett glas varm choklad i handen. Love it! NOT! Har jag nämnt att mitt hatämne är No? I så fall gör jag det nu, jag är intresserad av det och kommer troligen aldrig vara det. Och när har man nytta av det liksom? Aa.. Men bra betyg måste man ha så det är bara att köra!!!


Idag kör jag på röda läppar!



Sticker till skolan nu, ha en bra dag! Puss


Tack mami! ♥




Oh workout

Träing var länge sen, eller en vecka sen jag spela. Undrar hur lång tid det tar innan man tappar bollsinnet! Mer än ett år i alla fall, tror jag. Jag menar man spelar ju typ inte på hela sommaren! Haha nu spåra tankarna! Ne nu ska jag äta lite middag!



MUMS!


Jag älskar dig så mycket så att det gör ont, lämna mig aldrig


Bara för att jag ville

Spontaniteten flödar när det gäller att ändra saker nu





Har satt upp lite bilder på mina läppar lite spontant sådär, men ska köpa en riktig hänganording på Granit istället för ett presentsnöre! Men vet inte om jag blev riktigt nöjd, blir lite för mycket med trillingarna bredvid.. För mycket på EN vägg liksom. Kanska ramar in läpparna och tar bort blommorna!? Får se, vill handla så mycket nu men vill ändå spara mina värdefulla pengar. Hm..?!


The spring is coming



Ehh.. jag vet inte vad jag tycker, det ser ut som om jag inte har några naglar, pretty disgusting! Men färgen har ändå sin charm. Eller?


Film time!


Att sluta tidigare

Hej! Fick sluta (som oftast) tidigare idag, pga slutproduktion + ingen stor roll. Så det var awesome! Hade tänkt att sätta på filmen "Dolt under ytan" men hittar den inte, så jag sitter framför datorn och degar ett tag (några timmar!) innan träningen. Puss


Bilderna från i fredags!






















Det är detaljerna som räknas




Svart hematitkors och fjädrar – Ear Cuff




Kom igen nu DIF!


The Adjustment Bureau









Se den, så bra!


Lip triplet



Foto by me


Dagens



Jeans - JC
Linne - Gina Tricot
Blus - Gina Tricot

14.45 drar jag till Sergel för bio med brosan, roligt roligt!


Eyebrows







Markerat mina ljusa ögonbryn med en brun ögonbrynspenna, måste börja använda det oftare tycker jag.

P.s. det blev inte så bra på bild, bättre i verkligheten!


God morgon!

God morgon, god morgon! Vaknade riktigt tidigt idag, men det var nog för jag gick och la mig vid 11. Var ganska trött efter i fredags. Idag ska jag och mami kolla på en handbolls match vid 12.00, och efter det ska jag troligen gå på bio med brosan. Nu ska jag plugga lite, och sen fixa i ordning mig. Ha en bra dag. Puss!


Är det bara jag?

Är det bara jag som stör mig på att Monki inte har Shop online? Eller är det bara så att jag verkligen inte hittar det?! Det är så irriterande! Jag har hittat på minst 10 plagg jag vill köpa, men jag hinner inte på typ en vecka att gå till någon affär, leta efter plaggen, prova och sedan åka hem igen (för att testa igen.) Kanske inte vilja ha dom, åka tillbaka och byta och hålla på så.. Jag vet, jag är super negativ nu. Men wtf! Det här är 2011, då måste alla företag ha det klassiska sättet att handla på:
Shoping online.



Skitsnygga kläder, dålig hemsida!


Skulle behöva, typ... ..NU!



350:- Monki

Så snygg!


The lazy day

Today I don´t feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don´t feel like picking up my phone
So leave a message at the ton
Cus today I swear I´m not doing anything


Kan man längta ihjäl sig?



San Agustin, Gran Canaria

I sommar. 3 veckor totalt, 1 vecka med fina vännen Emma. Shoppa, slappa och njuta.


Fina vänner ska man ta vara på

Gud vad mysigt och kul det var igår! Tjejsnack, film och skratt. Mys mys mys. Blev INTE mycket bilder för min kamera haha, men några i alla fall! Emma tog flera stycken, tar dom sen från fb. Själv behövde jag sätta min kamera direkt på laddning när jag kom dit.. Bra där!

Tack tjejer för en lyckad kväll!


Kvällens outfit



Bilder från kvällen kommer imorgon! Puss


Kurerar mig!

Sitter och kurerar mig inför kvällen med "chailatte" och c-vitamin dryck! Myyyys!




WTF?

För det första: Vad är det här för väder?? Jag tog en magtröja och skinnjackan imorse + converse. Tror inte ni att jag frös ihjäl? Ehh jo..! Hej föresten! I gotta a feeling, that´s tonight gonna be a good night! Jag och tjejerna ska ha tjejkväll hos Lisa, awesome! Fast först ska jag stötta juniorerna på läktaren, och kolla på när herrjuniorerna spelar.









Jag i snökaoset!


New style, new Emma


Min efterlängtade önskan



Imorgon ska jag och tjejerna sova hos Lisa och kolla på Paranormal activity 2! Yeah! Kollade på trailern nu och den skrämde skiten ur mig. Aaaaa! Men jag vet inte om jag har för höga förväntningar på den?! Eftersom ettan var så bra så vill jag att tvåan ska vara suvurän. Hur är den? Någon som sett den? Vissa säger att den är långtråkigare än ettan och vissa säger att den är bättre! Vet inte vilka jag ska tro men vill såklart tro att den är bättre än ettan!


My precious



Min vän Ida som (ska fixa min design!) gav mig en ring från Thailand, love it. Den klär nu för tiden mitt högra långfinger.


MINA favoriter

Har hittat en hemsida med smycken genom en tjejs blogg (hon som höll i tävlingen om örhänget! Se länken till hennes blogg i ett inlägg längre ner) I alla fall har jag typ kollat igenom hemsidan NOGA, har verkligen hittat mina 4 favoriter. Ska noga köpa några av dom och kläderna jag vill ha från Monki.



"The ear cuffs" fäster man såhär, så man behöver inte ha hål "där uppe":



Så sjukt snyggt!


Ordinary Thursday

Hej! Har typ precis kommit hem från skolan som var rätt tråkig och rätt vanlig.

Hann inte blogga imorse, hade öppnat datorn och blogg.se men sen så var klockan way to much så jag bara stängde ihop den och åt sista mackbiten påvägen till tvärbanan. Så dagens kommer nu.

Dagens outfit:









Det nya paret converse, mami hittade bara ett par, vita. But I´m happy anyway!


"Hålet i örat där uppe"



Att ha hål i örat "där uppe" är sjukt snyggt! Fotot är på en tjej i min klass, Mikaela. Tror att hon tog det runt sportlovet och ja, vad ska jag säga? Så snyggt! Vill verkligen ha ett, men det vill ju inte mami och papi dåro..!


Softar som pappa, shoppar som mamma

Sitter framför tvn och kollar på CSI Maimi med papi. Jag är verkligen lik in pappa på det sättet att titta på tv. Vi kan sitta och glo på tv flera timmar i rad och inte störa oss på att inte ha gjort ett skit. Fast sen så sportar jag ju ihjäl mig efter en sån dag, och det gör inte han! Trust me!

I want this right now.. Mama? Please!



350:- Monki



200:- Monki



1000:- Monki. Så snygg!



80:- Monki


Cuupid

Vill att min underbara vän Ida ska fixa lite på min design. Jag som är blond och dum fattar ju inte hur man gör så muta henne lite med en chailatte och det här inlägget! Här är hennes blogg
http://cuupid.blogg.se/
Handlar mycket om hennes roliga intresse discodans och hennes vilda och roliga vardag, hon tävlar i discodans (och är bra från vad jag har hört) och vig! Haha bara för att jag är så ovig, kolla in den!



Snyggingen själv


Favoriten

Ska äta tacos med papi snart, blir ingen träning för mig idag, Har "känningar" i halsen och då förbjöd pappa mig eftersom jag blev JÄTTEsjuk förra gången jag träna när jag hade ont i halsen. Mami kommer i alla fall hem från tyskland sent ikväll. Hoppas på det bästa att hon kommer hem med 3 par converse i handen (Ifall hon hittar billigare på flygplatsen). Kanske inte så troligt, men hoppas!





Dem paren jag helst vill ha, så hoppas jag på ett på knallrosa också!


Tävling på blogofmine.blogg.se!



Jag är med och tävlar på http://blogofmine.blogg.se/2011/march/vinn-valfritt-smycke-fran-bycelina-1.html om ett smycket från http://www.bycelina.se/sv/ och jag har valt örhängt ovanför. Det är så himla speciellt, och jag tycker att det är väldigt fint med peacemärket + fjädrarna. Det är en ny stil jag vill testa lite och jag måste säga att stilen kommer väldigt mycket från LISAWHO, tjejen som håller i tävlingen. Stilen är väldigt speciell och fin och självsäker. Kolla in bloggen som jag fastna för idag!


Dagens look



Idag är det Fysik NP, och jag är skitnervös! :( Vaknade och var väldigt pigg faktiskt, även fast NP gör så att våran sovmorgon försvinner putsväck! :( Men men, sånt är livet! :D Ha en bra dag! Puss 

I´m lovin it


Känner du mig? Testa dig själv!

Mitt...

1. ...Favoritprogrammet är ...
2. ...Favoritdjuret är ...
3. ...Favortimaten är ...
4. ...Favoritlåten är ...
5. ...Favoritfilmen är ...
6. ...Favoritsporten är ...
7. ...Favoritämnet är ...
8. ..."Favorit"svordom är ...

9. Jag hatar människor som är...
10. Jag älskar att ...


11. Jag, Sigge och Ida går alltid till ... på fredagseftermiddagen
12. Jag och Emma började i ... IF när vi var 9/10 år
13. Jag och Lisa bytte från dagmamma till ... när vi var runt 3
14. Jag och Sara geekade låten ... sommaren 2006


15. Jag är född i månaden...
16. Jag har nr ... på matchtröjan
17. Jag äter typ bara grönsaker i maträtten ... ;D
18. Jag har ögonfärgen ...
19. Min ... gör min frukost



Facit:

1. Desperate Housewives
2. Apa
3. Tacos
4. Just nu, 7 days and 7 nights ;D
5. Paranormal activity
6. HANDBOLL
7. Idrott och Hälsa
8. Den jag säger mest är typ, fan.

9. Gnälliga och falska
10. Umgås med roliga människor

11. Wayne´s Coffee
12. Westermalms
13. Dagis
14. "Glassigt" med Mange Schmidt

15. November
16. 11
17. Tacos
18. Blågrå
19. Mamma

Haha nu vet ni lite mer om moi! ;) Puss

Ikväll 21.00 på kanal 5!!





Ikväll är det favorit programmet på tv; fortsättning av säsong 7!! :D

Susans liv står på spel efter att ha blivit nedtrampad av den rasande folkmassan på Wisteria Lane!


15e Mars

Hola!! Que tal?? Jag mår sådär i alla fall! Har skitont i halsen.. :( Vaknade några gånger inatt av halsont och när jag vaknade imorse så kändes det som knivar i halsen! :( I alla fall, idag hade vi profildag med dans, sång och teater. Skitjobbigt när alla snackar och är flumm hela tiden, men ändå lite kul som vanligt! Det har väl inte hänt så mycket idag. Längtar tills helgen som fylls av juniormatch, tjejkväll med tjejerna, kanske bio med brosan och kanske lite träning?! :D

Helgen:






Next: träning!



Skitkontig bild! :S

Dem senaste timmarna i bilder

Gårdagen:







Emma efter plugget idag:



Nu sticker jag på träning! Puss


Drömprinsen in my heart

Gullig, söt, biff och skitbra på handboll! Saknas det nått? Ehh ne! ;D










Oscar Carlén!


13e mars

God morgon! Tittar lite på "Sagan om de två tornen" och har en förskräcklig nackspärr! :( Idag ska jag plugga med Emma och sedan senare ikväll ska vi till hovet och kolla handbolls matchen Sverige- Slovakien! Det kommer att bli skiiiitkul!!! :D





Synd bara att det inte är den vanliga truppen med Oscar Carlén, Kim Andersson, Robert Arrhenius osv. 5 nya pga av många skäl.. Men men bara dom vinner! :D

Nackspärr!

Jag har nackspärr, skitjobbigt! Vaknade med det i morse och kan inte röra huvudet åt höger! Kuuuuligt! NOT! Men dagen har ju rullat på för det. ;)


Dagen = underbar

Hallo! Sitter nu framför tvn och slappar. Har typ precis kommit hem från en underbar kväll med laget. Vi kollade på någon film, åt tacos och kollas på melodifestivalen! Juste Erik vann HAHA, jag bryr mig typ inte längre. Men lite kul, ändå inte den bästa låten man hört! I alla fall, matchen idag spelade vi bra. Vissa säger: "en av dom bästa matcherna vi spelat". Jag vet inte, men vi spelade som ett lag och vissade hur bra vi spelar när vi är på topp så kanske ja. Själv gjorde jag 7 mål, liksom helt nöjd med min insats både i anfall och försvar! Aja, sov gott för det ska jag! Puss

Saades sköna storseger i Globen!

Congratz Erik Saade! Om du inte vinner Eurovision, alltså då....!!!! ;D

Usel uppdatering, I know!

God morgon! Mamma tvinga upp mig vid 9.00 eftersom jag har match och man måste äta frukost och lunch innan, så om en timme ska jag äta lunch. Hungrig? Nej.. I alla fall, kommer inte hinna blogga på hela dagen. Först har jag match med mina fina 95or och sen ska laget se film hemma hos en tränare och om många stannar kvar till melodifestivalen så stannar jag också. Juste vem vill ni ska vinna ikväll? Jag håller ju på Brolle, men eftersom alla är emot mig så tror jag inte han kommer vinna... :/ Bara inte Varga vinner!!! Kommer faila så i tyskland!! Nu ska jag packa väskan och klä på mig lite vettiga kläder. Puss



Min kanin Tuffsan som kolla på tv igår kväll! HAHA ;D

Vilket pms väder!

Igår både snöa det och var strålande sol och regnade. Och nu jättesnöstorm! -.- Orkar inte med mera snö nu! Jag som började få vårkänsla även fast det är stora snöhögar vid sidorna av vägen! Jaha, bara att slänga in skinnjackan i garderoben igen.. God morgon föresten! Hoppas att ni sovit gott, det har jag. Idag händer det väl inte så speciellt mycket, hade som vanligt tänkt att fika med Ida och Sigge på eftermiddagen eftersom jag trodde att våran match ikväll började 21.20 men den börjar 18.40 istället så jag hinner inte träffa dom, och jag hade sett fram emot att träffa speciellt Ida som jag inte träffat på 2 veckor?? :( Sigge älsklingen träffar jag som tur varje dag! :) Det suger att jag inte hinner, men om jag orkar efter matchen kanske jag pallrar mig till dom någonstans ikväll.

Här kommer dagens look:


Workout for me, for you?

Sticker på träning nu, ovanligt va? ;) Vad ska ni göra en trevlig torsdagskväll som denna?! Haha puss på er


Det är oliiidligt spännande!

Väntar på lite skvaller från Ida, haha mums! ;)


Träningstips för magen!

Försök att koncentrera er på övningen och inte mina cpminer! ;) Tänk på beach 2011 nu!

1.

2.

Gör såhär:

Försök hitta balansen på bild nr 1 och gör sedan som bilden nr 2. Räkna varje gång du gör som bild nr 1 och gör ordentligt och stanna tills du hittar balansen varje gång. Vila inte/sluta inte emellan bilderna heller! Hoppas att ni fattar, om inte och ni har några frågor: kommentera!

Om du är otränad gör 8x3
Om du är hyfsad tränad gör 15x3
Om du är vältränad gör 25x3

Lycka till!

Creepy!



Se den om ni vill se nåt läskigt, fast mer om ni vill se nåt äckligt!! :S


Dagens riktiga outfit!





Släppte ut håret efter ett tag och bytte ut den rosa koftan till en tunn blå eftersom den rosa inte fick plats under min mini-skinnjacka! -.-

Dagen i bilder


Hittade lite pengar i min jackficka! :D HAHA












Tävling i musikallåtar mellan tre tävlande par! ;) Dom var awesome! HAHA


När solen var framme!


Snygga Alba!


Fikapaus!

Det var skitkallt och jag hade inte på mig tillräckligt med kläder, men nu har jag lärt mig att man alltid ska ha på sig asmycket kläder! Heh.. Det var i alla fall mysigt att umgås lite med folk man inte brukar umgås med. Sen fick vi gå hem tolv för att det blev så kallt. Nu sitter jag i sängen och kollar på en skräckfilm ("The Ruins") helt själv, men den är inte så läskig än i alla fall! Ska efter filmen plugga fysik. Aja ha det bra. Puss

Dagens outfit!

Hittar varken mina solglasögon eller mitt röda läppstift! Aaa blir galen när jag inte hittar saker!! :( Aja ha en bra dag, puss!


A beautiful day

God morgon!! Har ni kollat ut på vädret? Sååå underbart! Inviger skinnjackan och solglasögonen idag tror jag. Heeelt underbart! Idag ska jag ju till Zinken men några i skolan och åka lite skridskor, fast jag vet inte seriöst om jag ska åka. Men man får gå hem runt ett (om inte tidigare!), så det är nice! Ni får dagens outfit senare, I promise! ;) Aja, nu måste jag gå upp och klä på mig! Puss



Från mitt fönster!

Sticker på träning nu!

Me right now:


5 saker jag är rädd för..

  • att tampongsnöret ska lossna HAHA! Fast det gör det ju inte, men tänk om!! ;D
  • hundar jag inte känner! Heh.. :D
  • att bli blind, döv eller överhuvudtaget bli handikappad!
  • lärare som blir plötsligt JÄTTEarga!! HAHA!
  • att bli bedragen av någon kompis, pojkvän eller familjemedlem!



My favorite words

"Jag är en fin blandning av min mamma och pappa"


Onsdagseftermiddag!

Lyssnar på musik, ritar på mig själv, äter mellis och har ångest över NP Fysik.. En helt vanlig dag alltså!



Favoritstället att rita ett hjärta på, funderar faktiskt på att skaffa ett riktigt tatueringshjärta där om några år.


My perfume



Smell it, love it


2011-03-09

God morgon! Eftersom jag har världens härligaste sovmorgon på onsdagar hinner jag blogga lite. Tänkte slänga in dagen look. Imorgon är det idrottsdag ch eftersom jag inte gillar att åka skidor följer jag inte med till Romme utan jag tänkte ta sovmorgon till 11 och åka lite skridskor på Zinken. Och sen åka hem vi ett?! :D Då kan jag plugga fysik också, awesome! Aja här är dagens outfit:





Linne - HM
Kofta - HM
Jeans - JC "Crocker"
Klocka - Ur & Penn "Jet Set"

Nu ska jag sticka snart! Puss

Fysik, varför fysik?!

Kul att man får Fysik i NP No när man suger på det! :/ Men jag ska fan få VG!!!! :D



Föööör jobbigt


Home now!

Äntligen hemma! Rolig och jobbig dag har det varit, skrattat många härliga skratt men sista lektionen höll på att ta kol på mig... Ska om en stund göra soppa och sedan äta en liten semla från Delikatessingen som har utsätts till Stockholms bästa semlor. Tur att det ligger på Essingen då! ;) Aja nu ska jag plugga lite Fysik, puss



Come to mama! ;D

Bookexpress!



Mamma kom hem med dem, tack mami! <3 Det 2:an och 3:an på den boken jag började läsa i torsdags och läste ut i igår. Sticker på träningen snart. See ya! ;) Puss


Den här måste ni se!





"Paranormal Activity" Movie Photo

Katie Featherston in 'Paranormal Activity'

Paranormal activity!
Jag måste se 2:an snart men det har aldrig blivit av..
Jag såg ettan med två kompisar för länge sen. Jag var så rädd att jag satt och log (av rädsla) och trodde att det inte var på riktigt. Den är så sjuuukt läskig, men ändå så jävla bra! Hade det svårt att sova de närmaste nätterna kan jag säga, och bara tanken på filmen och vissa scener får mig att rysa!! :S Men det är ett måste att se den, bara ett måste!


Jag just nu:




Back to school!

Halloj! Emma har för en stund sen gått hem efter en låååång pluggstund, vi är faktiskt värda en applåd! Vi har pluggat Fysik till NP. 82 frågor skulle bli gjorda, vi var på 40, men nu är vi klara! :D Så jävla nice. I alla fall, vi fick sluta tidigare eftersom ingen av oss har en stor roll eller ska sjunga 2 låtar, som skulle sjungas idag på sången. Så det var awesome! Nu ska jag slappa tills det är träningsdags! Ha det gött! Puss



Alla 82 frågor till Fysiken.. Men nu är jag klar med dom, nu ska dom bara pluggas in! :S Aja, det ska nog gå! :D

18.10 på TV4 Sport

DIREKT: Ystads IF HF-Eskilstuna Guif. Herrar. Ystad möter Guif i Elitserien i handboll. Hemmalaget ligger just nu på åttondeplats vilket innebär att man har den sista slutspelsplatsen. Man föll mot Redbergslid med 27-32 senast. Guif leder ligan med tvfå poäng tillgodo på tvåan Sävehof. Man slog H 43 med 38-27 senast. Guif utklassade Ystad i säsongens första möte mellan lagen som då vann med 37-21.

Det ska ses! ;) Och nej jag kunde inte det här i huvudet..!


What´s new?

Hejhej! Jag vet, usel uppdatering, men men. Igår gick ju inte Love Generation vidare till finalen men det var inte så viktigt! ;) Matchen förlorade vi med 4 bollar, men vi spelade väl delvis väldigt bra. Själv gjorde jag en okej insats. Missade i alla fall ett friläge som jag inte kan fatta varför, men 3 bollar fick jag ändå in och jag spelade väldigt mycket. Så det var kuuul. Idag har jag slappat och shoppat med mami i Liljeholmen. Fick en blus och lite trosor med mig hem, nice!

Me right now:





New:


Gina Tricot, 199:-

Väldigt vanliga trosor från Lindex.. 3 för 2, you know..! ;)

P.s. Har läst ut boken jag köpte i torsdags, den slutade väääldigt öppet så mamma måste köpa tvåan imorgon eller på tisdag!!! ;) Ha det nice, puss!

Lördag

Hej! Ska snart äta lunch innan matchen för dagen. Det är väldigt många damer och juniorer som är borta eller skadade så det är några 95or som är hemma som ska spela sin första dammatch. Kuuuligt. Själv har jag ju spelat förut, men det är ju kul att andra får testa. Aja, ha en nice lööördag!

Me right now:



Ska kolla på Kissies debatt nu! HAHA Puss

The dresscode for the night





Ha en awesome kväll! Puss

F Y F A N !

Han är en väldigt bra skidåkare, men fy fan för hans sätt att bete sig på!! Han bromsar in precis innan mållinjen för att vänta in Hellner för att driva med honom. Snacka om att vilja psyka Hellner till varje pris! Jag tycker att bra idrottsmän inte ska bete sig på ett sådant sätt, det hör inte hemma i idrottsvärlden. Men tyvärr finns det svin som den här norrmannen som fixa guldet åt Norge. Tråkigt för det behövdes verkligen inte. Men kul åt silvret för Sverige! Grattis!



Vilket svin!

Baka en kaka-time!

Me right now:






Iphones are everything!

Ursäkta för att det här låter hur snobbigt som helst. Men jag fattar inte hur folk kan leva utan en Iphone. HAHA skitsnobbigt det låter, men att ha en Iphone löser verkligen mycket! För er som kan, skaffa en Iphone!



Thank God It´s Friday!

God Morgon! Idag blir det är förberedande dag inför mitt SENA firande av min födelsedag med vänner till familjen. Pappa lagar maten, jag och mamma efterätten. En Kär-i-bär tårta, nyttig sådan! :) Ha en bra dag, puss!


Tårta med bär

Kär i bär tårtan! Mums!


Torsdag

Hej! Sorry för usel uppdatering.. Dagen då. Jag, Elin och Klara vaknade av väckarklockan 10.30 imorse och tvingade oss ur sängarna. Sen vid tolv åkte jag och mamma till Rådhuset för att vara åskådere till en rättegång. Det var verkligen jätteintressant! Det var ett misshandelfall, och handlade om en mamma som hade gett en kille på en skolgård en örfil. Domen kommer om en vecka så då får vi se hur den lyder. Efter det så tittade vi i lite butiker och sedan gick vi till Akademibokhandeln eftersom jag ville ha något bra att läsa. Jag ville ha en spännande bok som man inte kan slita sig ifrån och så ska det vara en serie, ifall första boken är jättebra så vill jag kunna fortsätta med serien! Och vi hitta faktiskt en sådan bok, fast jag vet ju inte riktigt än om det är en bok man inte kan lägga från sig! Men den verkar bra från det lilla jag har läst! Så det var liksom dagens bästa köp! :D Snart sticker jag på träning! Ha en bra kväll, puss!

Me right now:




Harry Potter freaks

Sitter med 2 andra Harry Potter freaks och kollar på första filmen. Awesome! :D


Curls

Me right now:





Snart kommer tjejerna, kuuuuligt! Puss

Träningsnarkoman?

Jag har tänkt på en sak. Coolt va? ;) Skoja ne men jag är nog en träningsnarkoman. Så fort jag inte har nått att göra så tänker jag: "Ska jag kanske träna lite?" Är inte det sjukt? Eller det kanske är bra? Jag vill ju inte bli för biffig, men att vara otränad är ju jättejobbigt att va! Om man säger så här då, jag tränar handboll tre gånger + match (eller 2 matcher). Sen utöver det så gymmar jag också, träningen är liksom min hobby?! Men är det verkligen bra att träna så mycket? Just nu känner jag att jag inte har några större skador (förutom min lårkaka som jag fick igår, som gör jävligt ont) ;), ne men jag menar någon stor skada! Men ökar jag risken att få en större skada eller stärker det mig bara genom att träna så mycket? Och sen i höst så kommer jag ju att träna handboll 6 gånger i veckan.. "kan jag gymma då?" Det är liksom det första som kommer upp i huvudet på mig. Är det normalt? :S HAHA jag är knäpp, fast ni ska se mig om jag inte tränar på typ 1 vecka. Jag får abstinens, haha är asflum och kan inte sitta still. Träningen är verkligen som en drog, fast som ett bra sätt! Eller?


Jag när jag inte tränar! ;)

Men man har ju hört uttrycket "all träning är bra träning", stämmer det?


Ja vad ska man säga?!

Hej, äntligen! På morgonen hann jag inte blogga men vad hände med blogg.se? Helt väck i flera timmar säkert! Skit samma, det funkar nu! :D Jag gymmade ju med Elin och Klara på morgonen och det var riktigt härligt! Sen luncha vi vid halv 2 ovch jag kom hem runt halv 3 och då tänkte jag blogga men då funkade inte blogg.se! Nu väntar jag bara på att de två underbara brudarna kommer vid halv 7 så sover dom här! Myyyys! :D Vi tänkte köpa thai/sushi på sushin i mitt hus och sen bara snacka skit och kolla på någon film. Puss





2 skithärliga brudar! Puss på er!

En bild som alltid får mig att skratta


Eken Cup utomhus på Gubbängen. Regna 3 dagar i sträck, men det var bara att gå in och spela lite lerhandboll! :S Till er som undrar vad jag gör på en spelare har jag inte direkt ett bra svar till..!


Bara för att jag är organiserad, hm not!

  • 9.30 GÅ UPP!! Fattar inte varför jag gör det, men bara för att jag vill vara med Elin, och Klara som hänkar!
  • 10.25 ge sig av mot bussen!
  • 11.00 gymmet med Elin och Klara!
  • 12/13.00 luncha med tjejerna!


Myspysdag imorgon alltså! :D


"Hej jag heter Emma och jag glömmer lätt bort saker!" ;D

P.s. jag har en lårkaka! :( Så får köra överkropp imorgon på gymmet. Fick ett knä rakt på muskeln på träningen och det gör skita ont! :´(


Do it like a dude; fucking perfect

Sticker på träningen snart! Puss på er




Femte försöket! Suck..


Ska ha till våren!

Textile shoe

Dinsko, 199:-


Ballerina

Dinsko, 299:-


Mums!




Höll på i ett år, men det är ju så sjukt gott med en ordentlig och god frukost! :D

God morgon!

God morgon! Har precis vaknat och sov faktiskt riktigt bra inatt! Härligt! Ska snart fixa lite frukost och kanske titta på en film sen tänkte jag fixa lunch och sedan PLUGGA. Mm, vem är bäst?? ;) Måste faktiskt göra klart Son och förbereda mig mera inför NP i FYSIK!! :( Ska kämpa på! :D Ha en bra dag! Puss


Måste bara visa er den skitläskiga bilden jag tog igår kväll, det ser ut som jag inte har någon kropp! :S HAHA!

RSS 2.0