Söndagen

Hej! Söndag var det idag ja, men det är ju höstlov så det är fredag hela veckan! :) Var med Lisa i Brännkyrkahallen idag, såg tre handbolls matcher och jag var ganska neutral faktiskt. Jag såg bara Spårvägen matcher och Lisa tränar ju nu Spårvägen f-97 och jag spelar ju i Westermalm så för att sitta bredvid henne så var jag ganska neutral. Det var väldigt trevligt, sen åt vi på "Grekiska Kolgrillen" på Fridhemplan. Det var gott. Nu känner jag att jag bablar onödig information! Looken kommer imorgon för nu vill jag bara hoppa ner i sängen och kolla på någon film! :) Puss god natt!


Dags för en powerwalk!





Inviger dom nya joggingtightsen med en powerwalk med mamma innan det blir handboll med Lisa! Nice! ;D

Ni har väl kommit ihåg...

...att vrida tillbaka klockan 1 timme inatt! Tack Gud för en timme extra att sova på! ;)


God morgon!

Idag ska jag:

 Göra klart min bokrecension!

 Powerwalk!

 Kolla på elitserie match med min gamla tränare Lisa i Brännkyrkahallen!

Lite smått och gott från mami <3

På praoen fick jag ett presentkort från mamma för att jag varit så duktig thihi! Hon tror att det är 298:- på det men hon är inte säker! HAHA antingen 249 eller 298:-. Tack mami! <3


På HM

Ett par joggingtights från HM, 199:-! Tack mamma! :) puss världens bästa mamma!



NU säger jag GOD NATT! Puss

Halloween!

"Gjorde" faktiskt en pumpa efter shoppingen. Härligt med lite höstkänsla, fast jag gillar inte ens halloween men det är ändå roligt att pyssla lite!


Haha tejpade fast lite hö som hår. Men annars blev den ganska lyckad! :) God natt puss!

Månadspeng eller utlandsresa?

Funderar på att typ ge upp min månadspeng för att typ få åka utomland i några veckor nästa sommar.. Mamma vill typ åka till Spanien i några veckor för att jag ska typ kunna öva min spanska, och skulle det inte vara nice och vara utomlands i typ två/tre/fyra veckor?! Jo, men hur ska jag klara mig utan min månadspeng? Får diskutera lite mer med mamma och pappa. Det var ganska länge sen jag var utomlands i mer än en vecka! Vill verkligen det!









Ser det inte fantastiskt ut?! :O

Gårdagens look


Skitdålig och ful bild på mig, men det blev lockar istället för platt hår.

30e okt

Hej! Förlåt för sämsta uppdateringen! Igår var det en riktigt lyckad kväll. Maten var rolig och musikalen var bra. Helt ok i alla fall! Idag har jag shoppat med mamma. Har verkligen fyndat! Speciellt en vinterjacka som är bra att ha har jag hittat och lite andra grejer.

Dagens köp:

 
Bikbok, 799:-






Jeans - JC, 399:-
Tröja - Vero Moda, 199:-
Örhängen - Bikbok, 79:- (fick dom på köpet med jackan)
BH - HM, 129:-
Grej för att hålla dragkedjan på jeansen uppe  - JC (HAHA)

Slitet





Mitt hår är som en enda stor tova! Men vill inte klippa mig nu när det ändå har växt ut sen jag klippte kort (för typ 2 år sen!) Aaaaaaa! Så slitet! :/

The amazing day friday!

Halloj! Somnade typ 22.00 igår så det är därför jag är uppe såhär tidigt. Har typ sovit i 11 timmar. Skönt. Mitt sura skumma inlägg igår ber jag om ursäkt om. Jag var riktigt ledsen. Har aldrig varit så ledsen när jag gått från en träning på typ 1 år. Men men nu är mitt humör på topp. Ska städa lägenheten snart (ta det lugnt, jag är inte dum i huvudet) jag får pengar för det. 200 kr faktiskt. Sen bli det hoppa in i duschen, hitta några snygga kläder tills ikväll, platta håret, åka och äta JÄTTEGOD MAT, se "Sugar" och sen vara riktigt nöjd med denna dag. ;)

Bilder från i torsdags:


Söta Tessie! (chefens hund)



Puuuuuuss

Busiga du



En liten lunchpromenad med Tessie och mam

Puss på er

Mamma var trött efter en lång dag... ;D

Nu måste jag börja städa, blog you later! puss

God natt

VAR PÅ JÄTTEBRA HUMÖR. EN PERSON PÅ TRÄNINGEN VILLE VERKLIGEN INTE HA MIG DÄR(VERVET INTE VARFÖR, JAG HAR INTE GJORT HENNE NÅGOT). JAG BLEV LEDSEN, BESVIKEN. VILLE VERKLIGEN HEM. TRÄNINGEN TOG SLUT, FICK SKJUTS HEM AV EN SENIOR. KOM HEM OCH VILLE BARS SOVA OCH ALDRIG MER TILLBAKA DIT.
GOD NATT

(Mobilbloggar)

ÄR PÅVÄG TILL TVÄRBANAN NU. SKA TILL TRÄNINGEN. VÅRAN TRÄNING BLEV INSTÄLLD PGA FÖR FÅ SPELARE, MEN NU ÄR DET TRÄNING MED JUNIORER OCH SENIORER. SKA BLI KUL, INGEN LÅNG TRÄNING UTAN BARA EN OCH EN HALV TIMME, MEN DET SKA ÄNDÅ BLI SKÖNT ATT RÖRA PÅ FLÄSKET! ;) HA EN BRA KVÄLL! PUSS

(Mobilbloggar)

SISTA DAGEN PÅ PRAOEN! SÅ SKÖNT ATT VARA LEDIG SEN I TYP EN OCH EN HALV VECKA! PUSS

God natt!

Vi var 5 pers på träningen och fick därför sluta tidigare. Det var inte så seriöst direkt... men det var ändå kul att röra lite på sig! ;) Råkade typ putta Emma så att hon landade rakt på svanskotan och fick typ jätteont (och kan knappt gå). Men hon var glad ändå! :) Puss god natt!


Förlåt älskade vän! Det var såklart inte min menang att skada dig. PUSS på svanskotan!

Tjejkväll på FREDAG!

 Ledig!

 Äta på "Caliente" med mormor, mamma och moster!



 "Sugar- I hetaste laget" med mormor mamma och moster!



Längtar så tills på fredag! Ser inte min fredag fantastisk ut?! :)

Mot en onsdagskväll

Japp, sitter och chillar medans mamma gör det sista. Har typ slutat, finns inte så mycket mer att göra för dagen och jag vill ju åka hem med mamma i bilen så det är bara att vänta ett tag så bär det av hemåt. Ikväll är det träning. Kommer förmodligen inte hinna blogga mer men vi får se. :) Puss


Bild på mig från typ i början av sommaren :) häääärligt!

Check!

 Tvättat av mig sminket!

 Klätt på mig pjamas!

 Gjort axelövningarna! ("Bra Emma!") *klapp på axeln* ;)

Kollat på Bästa programmet "Desperate Housewieves"!

 Lagt mig i sängen för att sova ♥, och bloggat er godnatt!


Lite saker jag hunnit med under kvällen. Sov gott kära bloggläsare! Puss ♥

(Mobilbloggar)

OH JAG ÄLSKAR DESPERATE HOUSEWIEVES!!! <3

26e okt

Hej! Jag vill bara säga att när jag skrev det senaste inlägget så hade jag slutat! :) Idag har jag praoat, hela långa dagen känns det som. Från 07.30-16.30.. japp, en lång dag har det varit. Ikväll är det tv kväll! Yeah, nu ser jag på Navy CIS och efter det ska jag fixa iordning mig och göra axelövningar. Klockan 20.00 blir det "I form med Anna Anka" och 21.00 blir det "Desperate Housewieves"! Alltså en väldigt lugn kväll!




@ the job

Åker hem snart (efter en lång dag). Blog you later! <3

Sov gott



Med denna underbara bild på mig och mamma från Malta säger jag god natt! Puss på rumpan ;)

A LONG day

Hej! Dagen har varit tung, och då menar jag inte skön utan jobbig. Jag gick upp 06.15 helt slut, och på 35 min hade jag ätit, sminkat mig, plattat håret och klätt på mig. Riktigt bra jobbat! ;) Sen efter "jobbet" så var det taggning inför match och jag kan säga att jag var sjukt trött. Efter alla intryck och tidig uppgång så var jag helt slut! Men vi spelade bra (12-12) slutade det och jag är ganska nöjd med min insats. 6 mål gjorde jag, men bara i första halvlek, borde drivit på andra halvlek också! Men vi brukar förlora mot Årsta Aik så det var bra spelat tjejer! :)  


Bild från igår. :)

Jag vet!

JAG VET ATT TYP SAMMA INLÄGG HAR PUBLICERATS TVÅ GÅNGER MEN NÄR JAG SKULLE BLOGGA SÅ PUBLICERADES DET INTE OCH DÅ FÖRSÖKTE JAG IGEN OCH NU HAR BÅDA PUBLICERATS! SÅ DET ÄR BARA ATT IGNORERA! ;) SOV GOTT! JUSTE, KOMMER FÖRMODLIGEN INTE HINNA BLOGGA FÖRENS PÅ KVÄLLENI IMORGON (EFTER MATCHEN). SÅ HA EN BRA DAG IMORGON!

Ångest? Inte här inte ;)

Nepp, här är det inte ångest! Det är prao nästa vecka så inga läxor och inga prov! Wiiii! Det enda vi behöver göra är att läsa en bok och göra en recencion på den, så jag ska nog göra lite varm choklad och sätta mig och läsa. Jag ska praoa hos min mamma 07.30-16.30 måndag- fredag. Längre arbetstider men färre dagar. Fyra dagar ska jag nog kunna stå ut! Bowlingen var rolig men inte värd 65 kr.. Det gick väl helt OK för mig, typ 167 på två serier. Är verkligen inte bra på bowling.. Imorgon är det match, mot Årsta AIK! Krossa!! 

Bilder från dagen:

 



Dagens outfit

Sofia, Anna-klara och Emma, söta som vanligt!



För Sara gick det mindre bra för, i början i alla fall men sen kom hon ikapp! ;)

Emma var taggad!

Cp öga?!

Var där lite tidigare för mamma skjutsa mig från hallen, så jag passade på att ta lite bilder. På mig själv! Som vanligt! ;)


Ångestkväll? Inte här inte

Nepp, här är det inte ångest! Det är prao näst vecka så inga läxor och inga prov! Wiiii! Det enda vi behöver göra är att läsa en bok och göra en recencion på den, så jag ska nog göra lite varm choklad och sätta mig och läsa. Jag ska praoa hos min mamma 07.30-16.30 måndag- fredag. Längre arbetstider men färre dagar. Fyra dagar ska jag nog kunna stå ut! Bowlingen var rolig men inte värd 65 kr.. Det gick väl helt OK för mig, typ 167 på två serier. Är verkligen inte bra på bowling.. Imorgon är det match, mot Årsta AIK! Krossa!! 

Bilder från dagen:

 



Dagens outfit

Sofia, Anna-klara och Emma, söta som vanligt!



För Sara gick det mindre bra för, i början i alla fall men sen kom hon ikapp! ;)

Emma var taggad!

Cp öga?!

Var där lite tidigare för mamma skjutsa mig från hallen, så jag passade på att ta lite bilder. På mig själv! Som vanligt! ;)


Bilder som inte kom upp från igår...

...dom här bilderna borde inte komma upp, men ni måste ju också få er ett gott skratt...


Emma testade att spärra upp ögonen lite för annars såg dom så små ut.. Den här bilden garva vi åt i typ 5 min!



Skrattanfall

Största skrattanfallet på länge! Emma började skratta när vi tog bilden och då såg hon ut såhär. Haha, fast själv ser jag ju ut som en tjock korv..

Why so serious?

Emma döljde dubbelhackan..

@ the bus

so sexy!

Groggy.. ;)

Döda mig inte Emma.. ;D

Sunday

God morgon! Sitter nu och kollar på "Gilmore Girls" och äter frukost. "Snart" ska jag till hallen och äta lunch, hah. Pannkakorna som pappa gjorde igår är ju där så det är bara att pallra sig dit. Sen vi 16.00 ska jag åka och bowla med laget. Jag suger på bowling så (sorry) men det är inget jag ser fram emot.. Men det ska bli kul att träffa att galningar ;) ha en bra söndag! Puss

Bilder från igår:


Cirkus, så jävla fint!

Snygga Emma

Haha





The stage

Emma o jag, vi är goda vänner


Tack för en underbar kväll älskling!

Igår, igår. Det var VÄLDIGT roligt, jag har nog inte skrattat så mycket på länge, vi fick många skrattanfall när vi tog vissa fula/hemska bilder. Haha! Innan showen och på bussen hem skratta vi så vi grät! Det var så himla roligt, detta måste hända igen! :) btw, "We will rock you" var väldigt bra, ett måste att se!

(Mobilbloggar)

HAR HAFT EN UNDERBAR KVÄLL, MED MÅNGA GODA SKRATT KOMMER MITT OCH EMMAS LIV VARA SÅ FÖRLÄNGT! ;) BILDER KOMMER IMORGON! NU KOLLAR JAG PÅ PARADISE HOTEL, DET ÄR SÅ BRA ASSÅ HAHA! GOD NATT <3

Let´s rock!

Snart ska jag dra, men tänkte bara slänga in hur kvällens look blir. Fast ärligt talat så har jag inte bestämt mig för vilka skor jag ska ta! Hah, så svårt det kan vara..




Black nails

Nagellook:



Som vanligt svart nagellack, men det är snyggt och passar till allt! :)

Daddy cool


Vems pappa ställer sig och steker pannkakor till sin älskade dotter och Westermalms cafe på morgonen? Jo, min bästa och älskade pappa! Du är bäst pappa, jag älskar dig! <3

Kvällens outfit?




Fast jag ska platta håret också när det har torkat. Tror att jag kör på denna outfit, men kankse andra skor, får se.. :S

Ska jag eller ska jag inte?!




Ska jag ha på mig dom här skorna ikväll eller kommer jag inte att palla det? Och vad ska jag ha till dom då? Vill ha på mig dom för att dom är såå snygga, men att gå typ på stan med dom kanske inte är en så bra idé...

God morgon!!

God morgon! Har typ sovit 12 timmar inatt, var så trött igår kväll. När jag hade bloggat det sista inlägget så la jag datorn bredvid mig och somna med 5 andra saker i sängen, lamporna i mitt rum var lysta och jag hade inte borstat tänderna. Men jag orkade verkligen inte gå upp och fixa något, så jag bara somnade. Idag ska jag bara slappa och fixa mig i ordning för kvällen ;) jag och emma ska nämligen på "We will rock you"! Ska bli jättekul! Först ska vi typ äta på tacobar och sen dra vidare till "Cirkus" på Djurgården. Vet inte riktigt vad jag ha på mig bara.. :/ Aja, det löser sig! ;) puss


Yeah!


Aj!

Hej! Min humör är på topp, vi förlora med 24-14 men vi spelade ganska bra. Mitt spel är jag väldigt nöjd över i alla fall, tre mål mot 92/93 tjejer som ser ut som Hulken himself. Det är gött! ;) Fast jag har ont lite varstans... Lårkaka, typ stukat lillfinger och ett stort blåmärke på ena knät. Men det visar ju bara att man har kämpat! Nu ska jag bara mysa och ta det lugnt, inga läxor att oroa sig för! Det är det ju bästa när man inte har det. Så nu ska jag bara njuta. Puss (juste, bra där blogg.se att fixa tidsinsällda inlägg!!!) ;)

Mysoutfiten för kvällen:


Testing testing ;)

Är det så att blogg.se har skaffat tidsinställda inlägg, testar.... Skriver detta 17.04 och vill att det ska publiceras 19.00 ;) Vill bara säga att jag är så stolt över mig själv för jag fick VG på ett So prov om Valet och det, det var länge sen vi gjorde provet men idag fick jag resultatet och det var VG. Jag trodde seriöst IG för jag svarade så konstiga grejer men det gick ju bra! Aaa är så glad :) puss


Vill bara hoppa av glädje! ;)

Äntligen!

Nu har jag inte skola på 2 veckor! Yeah!! Prao nästa vecka och sen höstlov! Sååååå häääääär skönt ska det bli! ;) Just äter jag middag och taggar inför match som ska spelas med juniorerna ikväll i Skärholmshallen 19.15. Ska bli skitkul, åker 17.30, så det är bara att äta, byta om och sticka.

Dagens look:




Dagens look med thaimaten i en kasse som jag köpte på hemvägen. Ha en rolig fredagskväll, för det ska jag ha! :) puss

(Mobilbloggar)

DET SNÖAR!! FICK PANIK NÄR JAG SÅG DET IMORSE, DET ÄR OKTOBER! INTE DECEMBER. HELT SJUKT! AJA HA EN BRA DAG! PUSS

Red lips


Bild från igår, ville testa lite rött läppstift på läpparna. Ganska snyggt faktiskt

21 okt

Hejsan! Idag har det varit en tuff dag! Tre prov, japp så är det att gå i 9:an. Först på morgonen så hade jag och 5 pers i min klass ett muntligt So prov, sen direkt efter det så var det G delen på Fysik provet och sen på eftermiddagen VG- MVG delen på Fysik och Kemi prov. Jättejobbigt, och imorgon är det engelska "diagnos", för våra lärare säger: "men om ni redan har 2 prov den här veckan då kan ni se det här provet som en diagnos." Yeah right att dom ser det som en diagnos!? Orkar inte tänka på provet imorgon, vill bara lägga mig i sängen och sova, men om 65 minuter ska man dra på träning i 3 timmar, och imorgon blir det inte bättre utan då ska man sticka till match så fort man kommer hem. Suck, jag älskar handboll men jag älskar det inte lika mycket som jag älskar mig själv. När ska man ha tid för sig själv liksom? Hur tänker skolan?! Mitt liv är så här: sova, äta, skolan, äta, plugga, träna och äta. Hinner kanske slänga in kompisar där imellan, mest det andra. Ha en sköna och avslappnad kväll, (lova att ha det för er skull!) Puss


Dagens look, fast jag gått med skinnjackan och mössan på också, heh ;)


Det är svårt nu

Har precis fått höra en grej från min gamla tränare. Vilken "sida" ska man stå på? Ska man vara kvar i samma gamla spår eller byta till ett som vill ha en och som uppskattar en? Det är svårt att bestämma sig, vill inte svika någon, vill inte göra någon besviken. Vet inte om jag kommer att passa in i det laget heller?! Hur ska man kunna byta till ett lag som man möter och inte verkar gilla en?! Fast hon säger att f-95s  tränare säger att dom vill ha mig i sitt lag. Det är svårt..

Onsdag

Hej! Nu sitter jag efter en ganska seg dag i skolan och äter lite mellis. Fick ju tillbaka ett svenska prov och det gick väl helt ok. Jag menar, det är i alla fall inte så stor chans att jag sänker mig från mitt VG. Jag fick VG haha, om ni inte hade listat ut det än.. Nu ikväll är det ju träning som vanligt på onsdagar. Känner inte för att gå ut och springa i det här vädret direkt. Men det ska nog gå det också! 


HANDBALL IN MY <3

I skolan

Halloj! Sitter i datasalen med Sigrid och Sara och väntar på att Svenskan ska börja. Är lite nervös för vi ska få tillbaka ett prov och alla som brukar få MVG har typ fått VG, så som det verkar är våran nya lärare väldigt sträng med betygen..

Bild från igår, ha en bra dag! Puss


You are my sweetest

 

Ni ska veta att jag alltid kommer att finnas för er ♥


Nytt!

Fick hem på posten idag! Yeah! :D




Från HM, 199 :-


Jag är smidig

Som vanligt försöker jag göra typ tre saker samtidigt.. Just nu pluggar jag, bloggar och äter. Japp, men som Sigrid nyss sa på msn "jag är smidig". Måste plugga innan "I form med Anna Anka" och "Desperate housewieves"! Så då tar jag det medans jag äter, och jag måste ju blogga så då måste jag ju starta datorn och då sätts ju Spotify på automatiskt, så då får man ju lyssna på musik samtidigt och då kan man ju inte plugga. Vad vill jag komma med detta?! Jo att jag har massa dåliga ursäkter till att inte plugga.. Nu måste jag plugga och äta.

Me right now:








Jag älskar att plugga No!

Ha en härlig kväll puss

Dags att träna!

Japp, ny vecka = nya träningar. Undrar vad vi ska göra?! :) Hoppas att det blir nått kul! Men det blir det ju oftast, nu ska jag äta men sen 18.30 drar jag iväg mot hallen. Ha en bra kväll, puss

Me right now:




Måndag åter igen måndag

Hej, som vanligt känns det som på måndagar att man är tillbaka på ruta ett, jag är trött, har ont i magen och mår illa. Imorse var jag hos öronläkaren som jag går till var 3/4 månad, det gick bra och jag ska säga er att det har inte varit så bra sen typ i januari 2009. Så det var kul att höra, sen var dagen lång och seg i skolan, vi har pluggat skitmycket No tills på torsdag där det är G delen på förmiddagen och VG-MVG delen på eftermiddagen.. Suck, sen har jag en So "redovisning" på torsdag också. Sämsta dagen i hela mitt liv eftersom jag varken gillar eller är bra på NO och So.. Aja sånna dagar finns det ju också.. Ikväll är det träning och eftersom den slutar klockan 21.30 så kommer jag kanske inte hinna blogga efteråt. Troligtvis inte! Puss

Mina kompisar är fan sköna!

sigrid om 17e okt:
DUUUUU bjudeeeeeeeeeeeeer?????
IP: 83.241.170.82
18 Oktober, 12:04

sara om 17e okt:
emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaa!
IP: 83.241.170.82
18 Oktober, 12:01

Anonym om 17e okt:
SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLA ALLTID MONGOBILDER PÅ MIG TAKCTAKCTACk!
IP: 83.241.170.82
18 Oktober, 12:00

Haha mina kompisar är fan sköna alltså! Kolla IP numert och tiderna. Typ exakt samma tid, och jag vet att Sigrid har skrivit "sara"s och Sara har skrivit "sigrid"s, och jag kan gissa att det är Sara som har skrivit den anonyma kommentaren. Ni är fan inte kloka ;) HAHA

HAHA

En grej som hände mig nyss:

Jag skulle ta middag i köket (tacos btw) och så ser jag på micron att klockan är 19.13 och då skriker jag: "Gossip Girl har ju för fan börjat!!!" Jag får panik och mamma sa ba: "ta det lugnt!" och så ska jag ta (nacho de luxe wanna be( på en plåt och så åker plåten omkring på spisen! Och då får jag ännu mer panik och skriker: "håll i plåten mamma!" och då kommer pappa in i köket och frågar vad det är som händer, och då kommer mamma på att microklockan går fel och att det är typ 45 min kvar till klockan är 19.00 och då säger jag lugnt till pappa: Jag trodde att Gossip Girl hade börjat, och nu tror mina föräldrar att jag är helt galen. Haha jag fick panik, Gossip Girl är väldigt viktigt för mig som ni kanske ser! Nu börjar det puss, ha en bra kväll!


2 saker blogg.se måste fixa!

 Att man ska kunna fixa sin header/design enklare! Herregud, det är så komplicerat. Okej, jag är inte världens smartaste men inte världens dummaste heller.. Ett måste är ju snygg header och en snygg design!

 Tidinställda inlägg! Varför har blogg.se inte det? Typ alla andra bloggsidor har det men inte blogg.se. Det är ju jättesmart. Det måste dom faktiskt fixa!

Snyggingen nr 1

Ni missar väl inte snygging ikväll i Gossip Girl? Klockan 19.00 på kanal 5! Fast ännu har han inte varit med så mycket. :/ Mer av snyggingen mer av snyggingen! Aa jag dör, så snygg! :D


Hej kom och ta mig! ;D

17e okt

Tjena mittbena! Riktigt mysig och trevlig kväll igår alltså! Idag har jag vaknat av att Siggie och Sara slängde sig på mig och Emilio när vi sov... Suck, lite annorlunda sätt att vakna på! ;) Sen kolla vi på SAW 5 eftersom vi kollade på 4an igår. Dom är så bra, thihi. Och äckliga.

Gårdagens bilder:


Fråga mig inte vad dom gör! :S

Jag och Sara när vi spelade Wiiiiii :) hah

Så söta, haha

Bästa Emilio låna min snygga solhatt ;)

Oj vad jag bjuder på den här bilden.. Haha! Men Siggie och Sara är ju såklart alltid snygga! :)

Siggie, Sara och jaaag (och pyttelite av Emilios hår) hah

HAHA

Lite bilder var det, puss

Lördagskvällen är här

Halloj! Nu är Siggie, Sara och Emilio här hos mig och just nu kollar vi på tv. Senare ikväll så ska vi kolla på SAW 4 men innan det vet jag inte, men något kuligt blir det. ;) Emilio har tagit med sig sååååå mycket godis, chips och popcorn. Helt sjukt, några kommer att bli feta ikväll! ;) Haha fast jag "får" ju inte äta.. :( ;) Bilder kommer imorgon, puss

(Mobilbloggar)

STÅR OCH VÄNTAR PÅ EMILIOS TVÄRBANA NU, DEN KOMMER OM 5 MIN. DET ÄR SKITKALLT! JUSTE, VI VANN!!!!!! YEAH! MED ETT MÅL, HAHA. SKITBRA SPELAT TJEJER!!!! AJA, NU STÅR DET 3 MIN. BLOG YOU LATER! <3

(Mobilbloggar)

EN KVART KVAR TILLS DET BÄR AV TILL LIDINGÖ FÖR MATCH, SKA BLI SKITKUL! HA EN BRA DAG PUSS

Victory

Det ända Westeralm f-95 sträver efter idag är seger och att ha roligt. KROSSA!



Nu tar vi Lidingö!

16e okt

God morgon! Det blev senare än tänkt igår, så jag somnade väl runt 01.30 och vaknade av lite morgonpigga människors sms.. Men men får bjuda på det eftersom det är jättefint väder och att det kommer att bli en bra dag/kväll idag! Jag lovar, först klockan 15.15 så har jag match. Sen ikväll sover Sara, Siggie och Emilio här. Yeah! ;)

Me right now:



Osminkad tös ;)

Blog you later <3


Fredag oh fredag

Hej, har ätit middag och måste plugga lite No innan några gäster kommer. Så det blir ett lite snabbt inlägg! Efter skolan mötte jag och Siggie upp Ida och Oscar och åkte till TC och fikade på Wayne´s coffee. Det var väldigt trevligt men klocken 17.15 behövde Siggie och Oscar gå, så då stannade jag och Ida kvar och snackade och väntade på hennes pojkvän. Nu så passar vi våra gästers hund när dom är på restaurang (låtar konstigt, det är en lång historia), ungefär klockan 21.00 kommer gästerna och det ska bli nice, det är två familjer som min familj känner sen vi "barn" var små. Det kommer två 96 killar och en 97 kille. Men nu måste jag ut på promenad med Zeke som hunden heter. Puss och ha en bra kväll! :)

Dagens bilder:


Siggie och Oscar som inte ville vara med på bild ;) haha

Snygga Ida

Zeke


Jag just nu, och min look för dagen och kvällen ;)

(Mobilbloggar)

VÄNTAR PÅ TUBEN PÅ TC. ÄR STRAX HEMMA OCH SKA ÄTA MIDDAG DÅ, MEN EFTER DEN SÅ BLOGGAR JAG OM MIN DAG OCH HUR KVÄLLEN SER UT. PUSS

(Mobilbloggar)

SKA SNART DRA PÅ TRÄNING, OM EXAKT 5 MIN FAKTISKT! VILLE BARA ATT NI SKULLE VETA ;O HAH PUSS

Min mamma har fått mig att skratta, hon har torkat mina tårar, hon har kramat mig hårt, hon har sett mig lyckas & misslyckas, hon har gjort mig stark & ibland drivit mig till vannsinne. Gud har gett oss mammor för att vi ska ha en vän för livet. Kopiera & sätt i din blogg om du älskar din mamma. Vare sig hon finns här hos dig eller inte.


Torsdag idag fredag imorgon

Hejsan allihopa! Är trött, arg, besviken, glad, taggad och TRÖTT. Allt på samma gång, men det har både varit en bra dag och en dålig dag. Först fick jag dåligt på matteprovet men jag höjde men ändå. Sen bestämde jag, Emilio, Sara och Sigrid att dom ska sova här hos mig på lördag. Hyra film, snacka skvaller och sånt. Det ska bli skitkul! Mer dåligt var att vi hade No förhör men jag TROR att det gick bra.. Och vi fick tillbaka Checkpoint på engelskan och det gick väl helt OK, samma sak med förra veckans No förhör. Ikväll är det träning i 3 timmar, juste måste komma ihåg att göra ryggövningar!! Får inte glömma det!

Bilder från dagen:


Söta Emilio! Haha

Siggie och hennes bästa kompis ;)

"Jag ska aldrig låna ut en penna till **** igen, för hon kan verkligen inte lämna tillbaka en!"

Haha ja jag är en dåålig fotograf..



Models oh models

Ha en bra dag! Puss

14e okt

Halloj halloj! :) Ska till skolan strax men tänkte slänga in dagens outfit. Ha en bra dag! Puss

Dagens outfit:

 
Väldigt simpel!

Jeans - Acne
T-shirt - HM

Svar på tal

Anonym om Dags för en liten workout!:

varför tränar du hemma om redan tränar så mkt? :P

13 Oktober, 16:04
Svar: Jadu, det första är väl att jag vill hålla mig väldigt fit men sen finns det ju andra själ. När inte "gör någonting" (kollar på tv, datorn, har inget att göra) så blir jag ofta väldigt sugen på att träna och då är det väl lika bra att göra det? + att nu kommer jag få ryggövningar från naprapaten jag måste göra och då passar jag på att bli lite svettig. Det är inte så ofta, men det händer. Det är också så att jag har energi som jag måste bli av med för att kunna sova ordentligt, men nu när det är väldigt mycket så blir jag ändå väldigt trött och då orkar jag inte och då behöver jag inte heller. Idrott och hälsa är ju min stora grej, att träna är min grej och man ska väl få hålla på med sin grej + att jag älskar att träna. Därför tränar jag hemma också. Hoppas att du är nöjd med svaret!

Friidrottsdag

Jippie! Jag är hemma! Så skönt att vara inne i värmen. Hel seriöst så var det jättekallt och alla var jätteomotiverde så det var inte så kul, men ändå lite :) Fick väl helt ok resultat men friidrott är inte min grej.
Mina resultat:

Kula - 9.20 m
Kast med liten boll - 31 m (någonting sånt)
60 m - 9.00 sek
Höjdhopp - 1.20 m
Längdhopp - 3.20 m

Inte bästa resultaten, men jag försökte! ;) Nu har jag så ont i huvudet så jag ska bara typ försöka sova. Ikväll är det träning och innan träningen så är det "träningsmatch" mot f-97, det kommer vi nog att vinna haha. 2 år yngre tjejer tar vi. Aja, ha en bra ondagskväll. puss

Bilder från dagen:


Snygga Emma på plats

Hannah, Julia och Yami är alltid redo

Sara och Sigrid :) så söta

Anni posar stort

Emma och Lisa, alltid lika roliga! ;)
 
Haha knäppa Nahom och Vidar som typ lekte bögar?! ;)

Julian ville också vara med! hah :)

Innan 400 m loppet (som jag inte var med på) Julia, Klara och Ellinor som var riktigt peppade! :) me like

Nahom, Axel och Max :D

Haha fan vad VISSA är sköna i min klass asså! :)<3

(Mobilbloggar)

SKA SOVA EFTER COUGAR TOWN, MÅSTE JU VARA PIGG IMORGON NÄR DET ÄR IDROTTSDAG. HAR GLÖMT ATT SÄGA DET. SKA INTE BLI SÅ KUL, MEN VI SLUTAR KLOCKAN 13.30 SÅ DET ÄR NICE :) SOV GOTT PUSS

Kan någon ge mig energi?

Ligger i min säng och kollar på Desperate Housewieves som alltid är bra! Har inte bloggat ett skit idag känns det som, förlåt. Är bara så trött... Längtar till helgen så sjukt mycket! Kommer bli kul, ska typ fika med några roliga på fredagseftermiddagen och sen på kvällen får vi gäster och sen på lördagen är det match och jag vill hitta på något på kvällen, ska kanske höra med Emilio om vi kan hitta på något :) och sen på söndagen ska jag slappa ;) sov gott puss

Next: bli bättre i ryggen!

Snart ska jag till naprapaten men jag orkar inte, men som jag intalar mig själv JAG VILL BLI BÄTTRE! Vill egentligen bara lägga mig här i soffan och slappa! Men nej, nu ska man iväg, i och för sig är det i samma byggnad men ändå! Det är ju inte skönt heller, utan det gör ju j****** ont ibland asså.. och när dom säger: "och nu så andas du bara lugnt och slappnar av" och så "KNAK" AJ! så knäcks hela ryggen eller nacken. Hur jag man kunna ta det lugnt och slappna av när man vet att kommer göra ont!? Det fattar inte jag! Ne, nu måste jag strecha lite. För det ska jag göra varje dag, som jag inte har gjort! :D Heh, så nu måste jag göra det! Pussar

Tisdag

Hej! Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan, 7 timmar faktiskt! ;) Vi hade först lite teori ämnen och sen efter lunch profilämnena = sång, dans och jag hade lite teater. Klockan 17.15 ska jag till naprapaten som vanligt men annars ska jag inte göra ett PISS! Puss


My lips

I skolan

God morgon, har rast i skolan nuuu. Haft mentorstid, och det är nog den mest obetydigaste lektionen på hela veckan! Okej att ha det ibland, men inte varje vecka.. Hann inte blogga imorse eftersom jag knappt kommer upp ur sängen. Men jag knallar. Ha en bra dag, det ska i alla fall jag ha för jag har inga läxor, än så länge i alla fall. Yeah, ingen ångest här inte. Ska bara sitta framför datan och slappa, och så är det ju Desperate Housewieves ikväll! :D Yeah! Puss


(Mobilbloggar)

GOD NATT ALLA KÄRA BLOGGLÄSARE! <3

Dags för handboll!

Japp, drar till träningen 18.30. Ska bli kul idag, hoppas att det kommer många. Hinner inte blogga efteråt så, ha en bra kväll! Puss


En bild på mig från en match (jag i vit tröja), gjorde faktiskt 9 mål den matchen ;O

Päronfestis is my drog




Den sitter aldrig fel.


Ett "fult" ord jag säger för mycket

F*tta






Till mina kära vänner - jag jobbar på det


Dagens "nya" outfit

Ute:





Inne:


11/10

Hejsan! Nu är det måndag.. igen! Helgen går fort, speciellt när man har roligt! Måndag, måndag, vad kan man säga? Hann inte blogga imorse så det har varit lite tråkigt att läsa denna underbara blogg, har det inte? ;) Okej, jag ä flummig.. 


Snygga Emma och Snygga Lisa

Jag och min lunch vi är bästa vänner

Mmm, gottish!

A moment have been stolen ;) (stavning, formelering? Suger på engelska!)

Emma och jag busade och åkte hiss som vanligt ;)

Du och jag Emma, du och jag

Emma och hennes kille, men berätta inte för någon för dom har inte gått ut med det än på FB! :O

Det var dagen i bilder, puss

10-10-10

Var bara tvungen! Det händer ju bara en gång om året! ;D Haha god natt


Söndagskväll

Just nu:


Ja, det blev en LITEN träning (plankan, armhävningar, gummibandövningar och situps) Ska snart fixa mig och gå och lägga mig. Kanske titta igenom matten igen, puss god natt!

Dags för en liten workout!





Spotifylistan pumpar musik, nu kör jag! Yeah!

(Mobilbloggar)

NI MISSAR VÄL INTE GOSSIP GIRL PREMIÄREN?! DET SKA I ALLA FALL INTE JAG!! KLOCKAN 19.00 PÅ KANAL 5! WIIII!!!

Just nuuuu

 


Det är höst ute


Direkt behövde jag sätta på mig lite nyköpa grejer när jag kom ut från Åhlens, det är kallare än vad man tror! (Hade inte med mig kameran så ja, fotot är taget hemma)

Mina inköp


Åhlens 599:-

Åhlens 599:-

Åhlens mössan, 129:- vantarna, 99:-

Lindex 199:-

Ja, nu har man lite nytt i garderoben! :) Tack mamma! <3 (Mamma betala allt förutom halsduken!) :D

(Mobilbloggar)

SITTER OCH VÄNTAR PÅ BUSSEN SJÄLV EFTERSOM MAMMA VILLE GÅ HEM FRÅN FRIDHEMSPLAN. HAR HITTAT LITE SMÅTT OCH GOTT! JÄTTEKUL! BLOGGAR OCH LÄGGER UT VAD JAG HITTAT NÄR JAG KOMMER HEM :)

Söndag bara söndag

Ska shoppa med mamma senare idag (kolla på skorna som finns på Åhlens) yeah! :) och så måste jag plugga.. :( Ha en bra söndag! Puss

Me right now:


Med datorn i högsta hugg! :)

(Mobilbloggar)

HOPPAR IN I DUSCHEN NU, BLOGGAR STRAX! <3

Nu då?

Vad ska man hitta på ikväll? Kolla på en film, kanske motionera lite eller bara sätta på tvn och hoppas nåt kul på någon kanal? Får se vad jag hittar på.


Det var så härligt när man visst att det bara var typ 4 veckor tills SOMMARLOVET.

Vill ha!


Åhlens, 599 :-
Min gamla tränare hade på sig såna här idag och dom är jättesnygga! Enkla, svarta, klackar och snygga. Vill ha nu! Mamma sa att vi ska gå och kolla på dom, wiiiiii!!!! :)


Spakväll!

Hej! Dagen har varit jobbig men rolig, först letade vi vinterjacka åt mig men jag hitta inte någon. Det känns som jag inte passar i någon jag provar.. I alla fall sen så handlade vi mat, och grejer till cafeet i handbollshallen och när vi var i hallen runt 15.00 träffar vi en tjej som spelar i Westermalm som sa att seniordamerna skulle spela en match klockan 16.00 i Sjöstadshallen. Så jag och mamma skyndade oss att packa upp allt i hallen, sen skyndade vi vidare till Matpressen för att mamma var tvungen att köpa en sak som inte fanns i Bromma. Senåkte vi med gasen i botten till Sjöstadshallen där det stod en ambulans (och då hade en kille i Westermalms herrlag brytit nyckelbenet) ajaj säger jag bara. Sen på dammatchen så blev en tjej i bortalaget skadad (tror att hennes knä hoppade ur led) och då fick ambulansen komma tillbaka. Och båda gångerna tog det mer än 45 min för ambulansen att komma! Södersjukhuset är ju bara över bron! Fy skäms Stockholm! Det var bara mycket ointressant om min dag. NU sitter jag i fotbad och ska snart måla naglarna svarta. Svart är störst, bäst och vackrast. Det tycker jag i alla fall. Jag ska nästan alltid ha allting i svart, det är ju både praktiskt och snyggt och det blir nästan aldrig fel + att man ser smalare ut i svarta jeans! Ha en bra kväll! Puss

ellos.se och den kostar 699:-, kanske ska testa den?!

<3

Blog you later! <3

I bilen

GOD MORGON! SIITER NU I BILEN MED MAMMA PÅVÄG FÖR ATT HANDLA TILL CAFEET TILL HANDBOLLEN (FÅR 100 KR FÖR), HANDLA MIDDAG OCH HANDLA EN VINTERJACKA PÅ HM! :) SKITKUL ATT UMGÅS MED MAMMA LITE! HA EN BRA DAG! PUSS

Hemma med Sara

Nu har vi äntligen lagt oss i sängen med datorn i knät och "Sex and the city" på tvn. Efter vårat lilla äventyr så behövds detta verkligen! Hos Emilio var det jättekul, det var jag, Sara, Sofia, Steffany, Josefine och Emilio. Allihopa är så sjukt snälla och roliga så det var jättetråkigt och jobbigt att gå när dom skulle sova där, men nästa gång kommer jag och Sara också att jojna sängen! ;) Nu ska vi bara ta det lugnt och fortsätta kolla på "Sex and the city" :) Sov gott!


Min drog!

Vi är helt pantade!

DETTA HAR HÄNT: JAG OCH SARA SITTER PÅ PERONGEN OCH VÄNTAR PÅ TÅGET SOM GÅR 23.22 OCH SÅ SÄTTER VI OSS PÅ RÄTT SIDA OCH ALLT, OCH SÅ KOMMER DET ETT TÅG PÅ SAMMA PERONG, OCH NU KOM VI PÅ ATT DET VAR DET TÅGET SOM VI SKULLE TA!!!!!! HELT CP, VI SKULLE VARA HEMMA TOLV OCH JAG RINGDE TILL MAMM DESPERAT OCH BERÄTTADE VAD SOM HÄNT. JAG ERKÄNNER HÄR OCH NU ATT JAG OCH SARA ÄR HELT PANTADE I VÅRA HUVUDEN!!! HOPPAS ATT NI HAR HAFT EN BRA KVÄLL FÖR DET HAR JAG, FÖRUTOM DEN HÄR LILLA INSIDENTEN!!!

Hos Emilio!

Hejsan! Nu sitter jag och Sara hos Emilio. Klockan nio kommer tre stycken till tjejer från klassen och då blir det skräckfilm. Ha en bra kväll! Puss
Emilio oseriösa, Sara och jag nuuuuu!

Tumba ikväll!

Mamma kom hem och tvinga mig att städa mitt rum istället för film, skittråkigt men nu är det dammfritt i alla fall ;) Emilio ringde nyss och fråga om jag kunde hitta på något ikväll, och det är klart, så jag och Sara ger oss iväg senare när vi ätit middag och så, sen sover Sara här tror jag. Puss.


Sara och Emma på nya äventyr! ;)

Filmtajm!

Nu ska jag sätta mig framför tvn och dra på mig några riktigt slappa kläder. Ta en stor godispåse och lite Sprite och bara njuta av fredagseftermiddagen!

NEJ INTE GODIS FÖR ATT JAG HAR GODIS, SNACKS, FIKA OCH LÄSK"FÖRBUD"! Det är inte direkt så att det är mina föräldrar som har bestämt det, utan man kan säga att jag inte äter sånna gottigheter och får pengar för det.

Men en film ska jag se, hm.. Vilken? Har sett typ alla våra instressanta filmer och ja, jag är filmberoende..



Vilken? :/


Torsdagen den 7/10

Ja, igår hade ju min klass en liten "föreställning". Det var typ 14 nummer och alla var skitbra! Vi serverade pastasallad och efterrätt som var kärleksmums! Det såg sjukt gott ut och alla föräldrar var jättenöjda.

Det var jättekul tills det var slut, för då behövde alla helt plötsligt åka hemma eller att deras föräldrar som skulle skjutsa dom hem ville hem. MINA FÖRÄLDRAR VILLE OCKSÅ HEM OCH MIN PAPPA OCH MAMMA SKULLE OCKSÅ UPP TIDIGT, MIN PAPPA HADE FAKTISKT GÅTT UPP KLOCKAN 03.00 IGÅR PGA AV JOBBET! Jag ville också hem, men jag och typ fem stycken till stannade kvar och diskade. Medans våra föräldrar fick liksom stå ut med att man inte kan lämna allt till fyra stycken "ansvariga"! Jag blir faktiskt riktigt sur, FÖR DET HÄR ÄR SÅ TYPISKT! Okej, jag tänkte också sticka FÖRST, men när jag såg två av min kompisar stå och fixa slog jag lite vett i skallen och hjälpte till.

Lite bilder från gårdagen:


Emilio var nervös inför kvällen! Haha.

Siggie och jag i våra "kockhattar"

Emma, Siggie och Sara var glada i köket! :)



Felicia och Amanda sjöng "Beautiful Disaster" till Daniels färdighet på gitarr.

Hanna, Yami, Josefine, Julia och Klara som sjöng "Happy Endning" skitbra!

Emilio dansade, jätteduktig som alltid. Hah, det ser ut som om han inte har några armar men det är bara min kamera som är dålig...

Några glada tjejer från klassen som satt på läktaren och heja.

En grupp tjejer och Emilio dansade

Stress när vi diskade..

LITE av disken...


Äntligen hemma!

Hej, nu är jag hemma från teatern. Det var lite skummen ändå intressant. Tänkte slänga in dagens facelook och dagens outfit. Puss på er

Dagens outfit:




 
Linne - BikBok
Kjol - Gina tricot
Strumpbyxor - HM
Kofta - Lindex

Dagens facelook:


På bussen

SITTER NU PÅ BUSSEN MED KLASSEN PÅVÄG TILL EN TEATER. SLUTAR KLOCKAN TVÅ IDAG SÅ NÄR JAG KOMMER HEM FRÅN TEATERN SÅ BLOGGAR JAG MER! PUSS

Dagens eyelook

Dagens eyelook:





Mascara - Maxfactor
Ögonskugga - Maxfactor

Måsta springa, ska gå till tvärbanan nu! Men man har ju sina behov ;) Ha en bra dag, bloggar om igår i eftermiddag! Puss!

Väntan på det roliga

HEJSAN! SKRIVER FRÅN MOBILEN, SÅ DET ÄR DÄRFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER. NU SITTER JAG OCH EMMA OCH VÄNTAR PÅ LITE GENREP. DET TAR VÄÄÄÄLDIGT LÅNG TID FÖR ALLA ATT STÄLLA SIG PÅ LED FÖR VÄNTAN! ALLA ÄR NOG LITE NERVÖSA OCH UPPSPELTA! VI SKA TA BETALT FÖR INTRÄDET SÅ DET SKA BLI LITE KUL FAKTISKT. NU VILL EMMA ATT JAG SKA VARA LITE SOCIAL. HA EN BRA KVÄLL! PUSS

Skolfotot


Bästa Sigrid och jag på spexet! Gissa vilka vi är? ;)


I datasalen

Nu har jag slutat, jag tror det gick bra med både NO förhöret och matteprovet. Nu sitter vi och väntar på ett "info-möte" om ikväll, hur vi ska göra allt och så. Jag ska ta inträde och så ska jag vara kock. Vi har till och med fått "papperskockhattar" som vi har på oss. Haha! Bilder kommer! Tyvärr så är mitt batteri jättesvagt på kameran men mamma kommer förmodligen med laddare vid 18.45 tiden, så då kommer jag att ta massor med bilder och så kommer många bilder komma upp är på bloggen.


Bild infrån i somras i Partille, längtar tillbaka! :) <3

Snart: Skolan

God morgon! Idag kommer det att bli en jobbig dag tror jag. Två prov och bara teorilektioner... Ikväll blir det ingen träning för klassen ska ha en grej som kallas för sopteater (lite konstigt namn eftersom det inte blir teater och det blir inte soppa). Utan några i klassen kommer att uppträda med sång eller dans, och vi säljer till föräldrarna pastasallad. Jag ska stå i köket med några andra och ha det skoj. Hinner kanske inte blogga förens ikväll, men antingen då eller imorgon blir det en bildbomb för kameran är med! Ha en bra dag! Puss.

Dagens outfit:





Svarta jeans - JC
Linne - Primark (London)


Nu är jag helt slut

NU ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT! SKA LÄSA IGENOM MATTEN LITE OCH SEDAN SKA JAG SOVA, LITE NERVÖS INFÖR PROVEN IMORGON MEN DET SKA NOG GÅ BRA! JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER FÖR ATT NÄR JAG ÄR INNE PÅ MOBILEN BLIR DET SÅ AUTOMATISKT, OCH JAG PALLAR INTE TRYCKA AV CAPS LOOK FÖR VARENDA BOKSTAV SOM SKA VARA LITEN. BARA SÅ NI VET. GOD NATT, PUSS!

Trying to stay warm

Värmer mig med te medans jag pluggar Kemi. Strax middag och sen träning!

Me right now:




Puss

Hej på dig jag är stolt över att vara tjej


För den som orkar läsa

Vem..

Tänkte du på senast? Våran spanskavikarie som vi hade idag, suck!
Strula du med senast? Någon kille på partillediscot

Sjöng du senast för? En tjej på gatan, hon gick förbi mig när jag sjöng "fuck you fuck youu" eftersom jag har haft den låten på huvudet hela dagen. 

Smsade du senast? Emma Wallin

Vill du ta med på en resa till ett varmt land? Siggie och Ida! Vi skulle ha så jävla kul! 

Får dig att skratta? Siggie och Ida! Hah jag bara ler av att tänka på saker vi har gjort!

Saknar du? Han.



Vad..
Har du på dig just nu? Blåa Acnejeans, svart t-shirt och en blå tjocktröja
Använder du för smink på vardagarna? Mascara, puder, coverstick och rouche.
Har du för mobil? Iphone 3GS eller vad den nu heter..
Står det i ditt senaste skickade sms? ska vi kolla på desperate hos nån ikväll? :D
Vill du ha just nu? Massor av saker! Kommer att lägga ut min önskelista i lagom tid till min födelsedag! ;)
Är det bästa som har hänt dig under det här året? Sommaren var underbar och att jag och Ida har börjat umgås igen och att jag och Siggie är lika tajta som i typ 6:an.
Köpte du senast? Mat på tacobar tror jag.
Ser du fram emot? Min födelsedag! och dagen då jag tar studenten!

Vilken..
Årstid gillar du mest? Sommarn, utan tvekan!
Tv serie följer du? Desperate housewieves och Gossip girl, det är dom som jag verkligen följer.
Hårfärg har du på riktigt? Blond?
Är din favorit affär? Zara, tror jag.
Är din favorit färg? Rosa är fint

Har du..
Färgat håret? Nepp
Slingat håret? Japp, blond slingor.
Slagit någon? Ehh, ja. Inte bra..
Tappat din mobil någon gång? Heh, ja i vattnet i somras. Mamma blev inte så glad.. Men jag fick en Iphone :)
Kört moped? Nepp, jag är ju faktiskt bara 14 år ;)
Eget rum? JA! Skulle inte klara mig annars..
Egen dator? Japp
Tv i ditt rum? Japp
Ipod? Yes, men gammal
Tatuering? Nej
Iphone? Ja
Varit otrogen? Nej, skulle aldrig vara det! 
Dygnat? Nej, det kan man inte säga.
Plattat håret? Heh, ja
Något smeknamn? Börje

Hur många..
Piercingar har du? Tre hål i öronen samanlagt, men vill ha i naveln och kanske i tungan!
Kontakter har du på din mobil? 78
Sms skickar du på en månad? Oj, ingen aning. under 100 tror jag. I alla fall nu förtiden.
Har du kysst? Ja
Gånger har du sagt "Jag älskar dig" fast du inte menat det? Några gånger

Emma är hemma

God dag! ;) Hoppas att ni har haft en bättre dag än jag har haft. Jag säger bara det att jag är jättetrött och måste på träningen och plugga en massa! Hur ska jag få ihop det? Vet inte.. Kanske sluta vara inne på datorn och börja plugga?! Den iden var bra! Men jag orkar inte.. Men jag måste! Ha en bra och skön kväll hemma i era sängar. Själv ska jag slita i handbollshallen..


Längtar tillbaka till sommaren då ens störta promblem på dagen var vilken bikini man skulle ha på stranden och när man kunde sova ut och ta det lugnt. Ingen stress och inget plugg.

God morgon alla underbara!

Halloj! Nu ska jag gå till tvärbanan om typ 10 min. Jag har typ inte kunnat sova på hela natten så är ganska trött fast vi har sovmorgon till 10.25, och eftersom det inte är något jätteviktigt idag i skolan skulle det vara skönt att vara hemma men jag släpar mig dit! Idag ser jag ut som ett troll men ni ska ändå få lite bilder. Ha en bra dag! Puss.

Me right now:






Tillbaka till skolan

Japp, nu är det skola igen. Alltså sova väldigt tidigt! Sova klockan 22.00 blir det. Och juste DESPERATE HOUSEWIEVES ÄGER OCH JAG ÄLSKAR PROGRAMET AV HEL MITT HJÄRTA! Hehe, sov gott, puss!

Tvkväll

Halloj! Har nu varit hos naprapaten och ätit middag. Ikväll blir det tvkväll! Det är ju Desperate Huosewieves säsongspremiär ikväll! Jippie! Det är ett måste ikväll och sen får jag se vad det blir innan, nu kollar jag på handboll på Tv4 sport om det är något handbollsfreak därute som vill se det. ;) I alla fall, hos naprapaten gick det bra. Han masserade, tryckte på lite punkter och knäckte lite. Det var inte så farligt, så om du har ont någonstans och inte vågar söka efter hjälp för att du är rädd så kom över din rädsla och sök hjälp! :) Ha en bra kväll! Puss och kram!


Du ska väl inte missa premiären klockan 21.00 på kanal 5?

Naprapaten 17.15

Äter lite "mellis" nu, 17.15 ska jag vara hos naprapaten så det är ganska snart! Är lite nervös faktiskt! Puss.

Me right now:




EBJ Hissar



- Tacobar! Det är det godaste som finns, inte så nyttigt men så sjukt gott! Dom gör på något sätt så att man inte kan göra lika gott hemma! Det är så irriterande, men detso godare tycker man det är när man kommer dit!


Mums! Kanske ska tvinga mamma att göra lite tacos ikväll? Hihi

- Hollywood lockar! Sjukt fint, men jag suger tyvärr på att göra det, speciellt på mig själv... :(



- Nagellack! Så fint och snyggt speciellt om man pallar göra det passande till outfiten. Själv så klarar jag mig inte utan nagellack, har ALLTID nagellack på mig, om jag inte har det så känner jag mig seriöst naken.


Kommentarer

Hejsan svejsan! Nu har tjejerna gått och jag måste plugga! Jättekul med era kommentarer! Fortsätt med det! :)
Angående inlägget "tävlingen" så klickar ni på andra länken för att komma till tävlingen.


Vill ha lika bruna ben nu som då!


Det går INTE bra nu

Det går inte så bra att plugga, hehe. Ska nog fixa i ordning mig istället, för 13.00 kommer tjejerna och då blir det.. ..SAW 3.. Heh.

Tävling

http://www.phifadesign.se/ http://millahoman.blogg.se/2010/october/tavling-halsband.html#comment


God morgon!

Inatt sov jag nästan 12 timmar från 23.00- 11.00! Det var så skönt! Fast mamma sa att jag inte skulle sova så länge, så att jag skulle kunna somna kväll. Thihi!
Nu gör jag tre saker samtidigt, håller på med datorn, äter frukost och pluggar matte. Jag har skills! ;)


Nu måste jag fortsätta repetera G-delen på matten, prov på torsdag! :O Ha en bra dag! Puss <3

Trötter säger Hej

Hej! Jag är såååå trött, jag ska nog sova efter jag läst igenom en redovisning om en känd konstnär som ska redovisas på fredag. Imorgon blir det plugg, plugg, plugg innan och efter SAW 3 med Siggie, Sara och Emma. Sov gott och kämpa på i skolan imorgon! Ärligt tycker jag faktiskt synd om er! Puss.


Vill tillbaka till 30 gradiga Malta! Men det är lite mysigt med höst och vinter! Speciellt 15 november, då det är min födelsedag! :D Yeah!

Drar på träning!

Me right now:


Brådis! Ska vara vid busshållplatsen om 12 min! Ups! :/

I´m a girly girl?


Måste göras innan träning!

 Raka benen! ;)
 Byta om.
 Hinna sova lite middag? :D
 Äta, är inte alls hungrig men det är ju ett måste.


(Mina skills på Powerpoint som "punkter")


Bingo och Katrin


Jag måste få gilla Bingo och Katrin! 
Jag tycker först och främst att Katrin är en skitskön människa som står för vad hon tycker och jag älskar ärliga människor för jag är ganska ärlig själv + att jag tycker att Bingo verkar som världens roligaste och snällaste kille. 
Så har dom fått världens sötaste bebis. Ringo, och alla tycker att namnet är skitfult och konstigt, men jag älskar det! Helt annorlunda och hur coolt som helst!


SÖTA Ringo.


Praoplats är svårt

Hejsan! Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag, chill och rolig dag har det varit med "dom tre vännerna". ;) Haha. Jag och Siggie mötte upp Emma och Sara och fortsatte våran jakt efter praoplats till Siggie och Sara. Det är faktiskt skitsvårt att hitta plats någonstans! Varför? Jo, för att alla affärer inte vill ha några skitungar hos sig. Just telling you the truth! Och i våran skola ska man hitta praoplats tre gånger! Så Siggie och Sara ska praoa på PrisXtra, tror jag det var. Haha! Men man får ta vad man får, och vara nöjd att man slipper skolans matsal! Själv ska jag praoa hos min mamma (7.30- 16.30 mån-tors) och vara ledig på fredagen! :D Yeah, fett chill på fredagen för veckan efter är det HÖSTLOV! Jag längtar så!
Har faktiskt inga bilder från dagen, för dom hade inte varit intressanta. Nu ska jag väl titta på tv tills det är dags för träning! Yeah, känner mig ganska omotiverad just nu, men det kommer nog bli kul som vanligt. Puss.


EBJ hissar

Kompisar som har plattång! Det är skitviktigt och skitbra! ;)


Bästa plattången ever!

Måndag

Hejsan! Snart drar vi till Fridhemsplan för att leta prao till Siggie. På morgon vaknade morgonpigga Sigrid klockan 09.00, PÅ EN LEDIG DAG! Sen vaknade jag och vi såg på SAW 2. Haha! Vi var bara tvugna, och nu fixar vi oss för dagen. Ha en bra dag, puss.

Dagens facelook:





Godmorgon

Hejsan, Sigrid här. Ligger bredvid Emma som typ halvsover.. Det var lite svårt att sova igår efter filmen, men det gick ändå. Nu ska vi väl snart äta frukost och kanske se på andra filmen? vem vet.. Sen får vi väl se vad vi hittar på idag, det är UNDERBART med studiedag verkligen! (tänkte lägga upp en bild på emma när hon sov, men jag vågade inte.. )


Ha det bra! Puss på er! :)

SAW

Har nyss sett första SAW filmen och jag och Siggie är fortfarande lite skakis. Och kommer nog att vara det resten av kvällen eller livet? Men det är en film man måste ha sett, bara några kvar. Måste ju se alla..!

Bilder från kvällen:


Chailatte á la Sigrid. Haha! Ser fett äckligt ut men det är det inte!




Sov gott och ha det bäst i skolan imorgon! ;)

Skrattanfall


När vi tog den här bilden så skratta jag så mycket så att jag NÄSTAN kissa på mig!





Dagens outfit



Jeans - JC
Linne - (Jättegammalt) Gina Tricot
Skor - HM
Skinnjacka - Zara


Fredag.

Nu börjar helgen! Äntligen fredag! Jag skojar bara, det känns som fredag för mig och Siggie, så jag slaggar hos henne inatt. Idag så var jag och Siggie i stan och jag åt på Tacobar och hon tog en chailatte. Sen mötte vi upp Ida och Johannes i Liljeholmen och drog sen hem till Ida en stund, och nu sitter jag hemma och väntar på lite käk och kollar på "Svenska New York fruar", haha dom tanterna är så sköna alltså! Jag älskar och titta på det!

Bilder från dagen:


Siggie på Tacobar

Bjuder verkligen på den!

Dom fula skorna Siggie var tvungen att prova för att dom var så ful! Haha!

Me right now:



Nu har jag ätit DET TAR SÅN TID NÄR JAG BLOGGAR I MITT RUM FÖR DET ÄR SÅ DÅLIG MOTTAGNING DÄR och ska packa nu för övernattning. Ska bli jättemysigt!

Siggie is here!

God morgon! Sov lite längre idag och har just fått besök av snygga Siggie. Jag vet inte vad vi ska göra idag, men förmodligen ska vi träffa Ida och ha det skoj. Det är ingen söndagsångest här inte. Det är så skönt med att vi är lediga imorgon och på tisdag! Känns som det är typ höstlov!

We right now:





Ha en bra dag! :) Puss

God natt!

Nu ska jag snart sova, eller? Kollar på någon komedi på 3an, kanske kollar klart, kanske inte. Btw I LOVE CHAITE AND I LIKE CHAILATTE. ;) Puss god natt

Sveriges snyggaste kvinna





Carolina Gynning


Lockigt Vs Rakt

 Vs
Själv föredrar jag rakt, direkt när jag plattat håret så känner jag mig mycket snyggare och man ska väl få känna sig snygg?
Den bilden som ska föreställa lockigt är inte riktig sann, för jag får mycket lockigare hår när det har torkat helt, för den där bilden är tagen efter en dusch.


Hello hello

Hejsan! Ida kom hem till mig och åt lite fika och godis som var kvar från igår, sen drog vi till TC för hon skulle vidare till sin pojkvän. Vi snackade om livet och skildes sedan åt, men ska träffas imorgon igen med Siggie. Nu kollar jag på "Kill Bill vol. 2" och är sååå godissugen, men jag kan ju inte äta för att jag har godisförbud, sen tar jag och chillar lite eftersom jag inte sov länge idag.

Lite bilder från idag:


Snygga Ida :)

I väntan på bussen in mot stan när Ida skulle blogga på min Iphone och då hon bestämde sig för att hon vill ha en Iphone 4 ;)

Mina nymålade naglar, hade tråkigt på tunnelbanan ;)

Ha en bra kväll! Puss

Juste!

Har glömt att berätta om naprapatbesöket som jag var på i torsdags. Jo, jag ska börja gå till naprapaten som faktiskt har sin "klinik" i mitt hus, nära och bra ;). Han ska massera mig, knäcka min rygg lite och jag ska träna upp min rygg och mina axlar. En behandling som tar typ 40 min går på 500 kr. Första gången 400 :-, men eftersom jag har haft det här ganska länge (ett år, till och från) så kommer det att ta typ 3-5 behandlingar.


Man vill ju inte se ut såhär när man är typ 20 år! ;)

2/10

Äntligen funkar det! Fick panik imorse när jag skulle se vad Ida hade fixat för design och header och märker att min blogg inte hittas! Ja, jag fick panik och smsar Ida och sen märker jag på FB att det var så för många, så då var det bara att vänta och se. Tack Ida för allt! PUSS PÅ DIG!
Idag vaknade jag jättetidigt?! så jag kollade på film sen gick jag, mamma och pappa ut på en powerwalk. Nu sitter jag framför datorn och målar naglarna, får se vart dagen tar vägen. Det är ju långhelg så det är sååå nice. Har studiedagar måndag och tisdag! YEAH! Puss


Osminkade jag innan powerwalken! Haha. Alltid redo!

God morgon!

Vaknade skittidigt idag! Ska sätta på en film och äta lite frukost nu. PUSS

Yeah!

Hon har fixat det, bad henne på FB och sedan var det klart. Med några enkla knapptryck fixar hon det.. Jag förstår mig inte på teknik känner jag.. :/ Men några sånna ska det väl finnas också?! Måste sova nu PUSS

Blond or what?!

Släktmiddagen som var ett tråkigt måste, men ändå var det ganska trevligt. Inte roligt, men är någon släktmiddag det med typ 7 åringar och 70 åringar? Skulle inte tro det, så det är bara att le och svara på tilltal.
Jag måste ju fixa en header, men jag är nog den blondaste människan på hela jorden för jag fattar inte ett sk*t! Min smarta vän Ida får hjälpa mig någon dag, hon kan sånt här..


Blond
Vs

Brunett. Ida min vackra, smarta, roliga och underbara bästavän.

Nu ska jag kolla på Kenza och Tyra show eller vad den nu heter. Missade ju den igår. Puss

Fredag och släktmiddag

Halloj! Äntligen fredag, och släktmiddag blir det ikväll för pappas 50 årsdag. Hade ju svenskaprov idag och jag tror att det gick bra. Okej i alla fall! :) Nu ska jag slappa städa mitt rum så det ser snyggt ut för gästerna som kommer vid 18.00. Blog you later. <3

Kvällens outfit:




Mamma vill uppsläppt med lockar och jag vill uppsatt och platt. IBLAND får man som man vill ;)


Blus - Topshop
Jeans - JC



Next: Skolan

God morgon! Snart drar jag till skolan, jippie! No, it´s hard to get up at 6.30 in the morning.. Men nästa vecka har jag studiedagar måndag och tisdag. Så det är långhelg! Jippie! Tänkte slänga in dagens outfit också.

Me right now:





Jeans - Acne
T-shirt - HM
Kofta - L.O.G.G.

Ha en bra dag! Puss


RSS 2.0