Natti natti

Med det här inlägget säger jag GOD NATT, träningen var helt ok men det är ändå kul att spela! Imorgon är det SVENSKA PROV och jag är inte helt 100% på den där littraturhistorian.. :/ Men det kommer väl gå bra! ? :S
GOD NATT! PUSS

Träning

Snart ska jag åka och träna, det ska bli väldigt kul fastän jag har sån träningsvärk sen i måndags! Kan inte gå i trappor normalt och kan knappt sätta mig på en stol, men en tre timmars lång träning ska väl gå?! Första 1,5 timmen är med mitt lag (flickor 95) sedan andra 1,5 timmen tränar jag och fyra andra 95or med juniorerna och seniorerna. Alltså typ upp till 10 år ÄLDRE tjejer men det är skitkul! Och vi behöver lite extra utmaning.

Me right now




Time for workout! Yeah

Naprapat

När mamma kommer hem ska jag och hon gå till en naprapat och kolla om han kan hjälpa mig med min axel (som jag har riktigt ont i efter handbollen). Lite nervös faktiskt.. :/ Tänk vad läskigt om någon gubbe ska liksom knäcka ryggen på en! Och så hör man hur det knäcks och så gör det typ skitont! Ne usch! Men jag vill ju inte ha några permanenta skador, så det här är ett måste! 


Är faktiskt skiträdd för naprapaten!

Nu ska jag sätta på tvn och chilla innan det är dags för träning. 


This is me

Hejsan! Jag heter Emma och är född år 1995, jag bor i Stockholm på Kungsholmen. Jag har bloggat förut men la av för jag inte orkade, men nu har jag startat den här bloggen för att jag har velat blogga väldigt länge. På fritiden spelar jag handboll i Westermalm IF och är med kompisar och sånt. Jag går på Kulturamas musikdramatiska grundskola med inriktningen dans, sång och teater, men det jag brinner för är handbollen.

Det var jag i väldigt KORTA drag. :) Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0