Bloggpaus

Lämnar in datorn imorgon på lagning, tar paus tills den är tillbaka! Puss




Dagens!

Dagens look:
Dagens syssla:
Bowling och barnvaktning åt systerbarnen!
Dagens wow:





Har fixat en liten anteckningsbok till skolstarten! Brukar liksom ALDRIG vara glad/exalterad angående skolan, men nu ska jag vara ordentlig och duktig (som jag brukar vara). Men nu är det bara en termin kvar på grundskolan och då måste man ju ge gärnet extra mycket! ;)

Vill ha NU!

Macbook Air!

Come to mama! ;)

Hoppar in i duschen nu!

Heeelt äcklig ;) och så fryser jag jättemycket! Tar en snabb dusch så blir det bättre! Puss

Torsdagen hittills

Hej! Har hunnit med mycket idag! Typ.. ;) Gått promenad med mami i snökoaset och gjort världens godaste lunch; Amerikanska pannkakor! Det blev jättegott, glömde att berätta att jag lagade jättegod fisksoppa igår till mami, papi och mig till middag. Och ikväll ska jag göra en thaigryta till middag. Det är ju askul att laga mat! :D I alla fall så sminkade jag mig till promenaden, innan jag såg snöstormen så jag såg ut som en panda när vi kom till mataffären som ligger 4 km bort. Haha det var askul, men så hitta vi en pappersbehållare i affären så vi tog bort det värsta. Men jag har nog aldrig känt mig så ful, haha..
När vi hade kommit hem efter promenaden, och då hade vi ändå torkade bort skitmycket mascara med papper!
Mina amerikanska pannkakor med blåbär i! :D

Nu drar jag på träning!


Nya skor och lite till

Hej, idag har jag varit på stan med mami för att jag har verkligen behövt skaffa nya handbollsskor. Både utespringskor och innegympaskor. Vi hittade i alla fall både inne-och ute skor, och ute skorna är Nike+ skor om någon har hört talas om det. Det är vissa Nike skor som man kan köpa til ett chip om man har en ipod, ipod touch eller iphone 3GS eller 4. Detta chip läser i alla fall av vissa saker när man springer/går i dom här skorna. Man ställer in viklen typ av träning i en App i iphonen och så kör man! Skitsmart och skitenkelt!
Nike+ skorna och chiplådan! Spännande spännande! ;D
Inneskorna som jag går in just nu.
Hittade även lite småsaker! Snart drar jag på träning, puss!

Solsidan marathon hos Sigge!



Har precis kollat klart på hela säsong 1 med Emma och Sigge. Så himla bra!

@ Sigges place

Ska snart äta här med Emma och Sigge. Asnice, vi bjöd in oss när vi fick höra att det var tacos haha. ;) Puss

Dagens look

Dagens look, snart kommer Emma och ska vi vänta in sjusovaren Sigge! ;) Puss och ha en bra dag!

God morgon!

Har typ försovit mig.. för jag skulle träffa Sigge och Emma 12 men jag råka vakna tolv heh.. Men jag har faktiskt inte sovit så bra inatt! Först kunde jag inte somna klockan 2, sen så fort jag har rört mitt pekfinger har det gjort jätteont pga blåmärket! Så jag behövde sova ut lite. :D Tänkte bara säga att jag har börjat räkna lite kalorier och sånt skit, och bara min frukost är 484 kalorier! Herregud.. Shape up Emma Börjesson! För jag har märkt att när jag inte äter godis äter jag massa mellannål hela tiden. Ibland är dom onyttiga, ibland nyttiga. Emma, nu får du för fan tänka lite på beach 11!
Min frukost idag, och som många andra mornar. 484 kalorier! Det ni! ;)

:´(

Jag var så himla nervös inför straffarna och så blev det som det blev.. Måste bara säga att det var en riktig höjning från matchstart till matchslut från Sveriges sida!

Hur lyckas jag?

Man ser inte så tydligt på bilden, men där det är lite rödare på vänstra sidan av fingret är det ett blåmärke efter träningen! :/ Suck, typiskt mig!

Pimpat naglarna!

Lite snyggare nu!
Sitter och kollar på ett grymt hockey spel på Svt 24 från Sveriges sida! Härligt, från 0-2 till 3-2! :)

Veckans planer!

Inte så planerad. ;) Yeah.. ..thats my styled; pretty spontaneous! :D

Sitter fortfarande i pyjamas!!

God morgon eller nja, har varit vaken i 2 ½ h nu men sitter forfarande i pyjamas... Typiskt mig... Men idag är det en sån dag jag inte pallar göra någonting, i alla fall inte utanför hemmet. Om jag inte skulle ha träning ikväll skulle jag träna, för nu börjar träningsvärken avta från crossfitpasset med moster på nyårsafton... Har haft en sån träningsvärk så att det har varit jobbigt att gå i trappor!

Idas fräscha och snygga naglar!

Idag köpte Ida lösnaglar och det blev supersnyggt! Hon hade inte tänkt köpa kort modell men vi råka... ;) Men det blev jättesnyggt ändå. Det är ju ändå den franska manikyren som man lägger märke till! Det är det som är så fräscht och snyggt! Vad avis jag bliiiiir!! :/
Vill också! Men spelar man handboll så gör man.. :/

Fuck my computer!

Gjorde ett videoinlägg, men mina högtalare/mik/dator är så jävla cp så man hör ingenting! Men men, nu vet jag att det funkar om man har en frisk dator och när jag har lämnat in datorn (som jag ska göra efter trettondagshelgen) så kommer ni att få många videos!! ;) J*vla dator, man kan inte lyssna på musik, prata på Skype eller göra videos! Dumma dig!!!! :(




Yeah!

Har nu skaffat att konto på Videofy.me! Awesome, kanske dyker upp ett videoinlägg senare ikväll. Vem vet? ;) Har ju fått önskemål om det! Så den drömmen kanske går i uppfyllelse! ;) HAHA ska äta nu, mums! puss

Me right now!

Sitter och tittar på när Ida fixar sina naglar, sen runt sex/sju blir det väl middag och ikväll blir det TACOS! :D

Nytt i garderoben!

En t-shirt från Bikbok förr 199:-

2a jan

Hej! Har precis vaknat av att hemtelefonen ringde och sitter nu och äter frukost. Ida slagga här igår och nu är hon värsta flummmmm! Haha, vi somna typ 4 inatt, fast jag somna nog lite tidigare. Jag var så jävla trött! Heh... Men Ida rulla på. Vi kollade på 2 millenium filmer som Ida inte hade sett och det är ju bara ett måste att ha sett dom, fast jag såg ju bara 1 ½. ;) Vi ska dra in till stan senare för att Ida ska köpa nåt. Blog you later, puss!

Jag ser ut som ett troll idag!

Haha tänkte verkligen inte lägga ut någon bild på mig idag, som ut som ett troll eller typ som ett träsktroll som Shrek! Tänkte bara säga lite snabbt att Ida är påväg hit, eller det var hon i alla fall för 1 h sen ;) Ne, men hon skulle till sin pappa snabbt och sen hit. Får helt enkelt messa henne och se vart hon tagit vägen! :D
Snygging till bästavän man har! Ida finaste vännen jag börjat umgås med 2010!

Nyårslöftena!

Aaaaaa! Det är ju helt sjukt! Det är den första dagen på 2011, SOM jag har längtat och fruktat efter detta år! Nytt år nya möjligheter, nytt år nya problem! I alla fall tänkte jag dela med mig av några nyårslöften of mine! :) Puss

Nyårsaftonen!

Tack för igår tjejer! <3


Jag satt och drack fördrinkar medans tjejerna jobbade i köket ;)

HAHA Snygga Lisa

Lisa och emmski

Förrätten!

Varmrätten!

Efterrätten!

Jaaaaag och snygga emmaaaa!

Mysiga dukningen!

Uttvingad på en promenad runt 11 ;)

Snygga j*vlar!

Det var ju fyrverkerier hela kvällen! Lovely!

Sista godiset och snackset på läääänge! Beach 2011 here we come! ;)

Lite innan tolvslaget!

Happy new year!

Upps, jag är oskyldig! ;)

RSS 2.0