Woah!!!!

Har det supermyigt hemma hos Lisa med fina Emma. Har precis ätit varmrätten och är helt proppmätt! Jättegott var det med skagenröra på taost och sen pepparbiff med klyftpotatis! En sak som jag inte fattar är att folk har redan börjat smälla spällare! Det är ju jättetdigt!!!!!!!!!!!!!! Heh, flummmmmmmmm! ;) Puss
Jag, Emma och Lisa! Haha ;)

Kvällens outfit!

Me right now:
Gott nytt år!!! :D Puss och ha en bra kväll! Nu sticker jag till Lisa! :)

Byebye curls!

Me right now:
Sminkad, men håret är inte fixat. Säg hejdå till Mr. lock! ;)

Den sista dagen på året 2010

Hej! Har nu duschat efter träningen med moster. Det var jättekul och jättejobbigt! Men nu känner jag mig som värsta hulken. ;) Ne, men det var jätteskönt. Det måste bara göras om, nästa år köra dom Crossfit tisdagar 17.00 som jag kanske hinner till efter skolan. Vi får se... Ska snart äta lunch för att fylla på förrådet. Fan vad nice det var med träning! Vad jag tjatar, heh.. Avslutade hela året med ännu mera träning liksom, awesome!
Me right now:
En osminkad tös! Pözz

God natt!

Nu ska jag försöka sova här, ska ju upp VÄLDIGT TIDIGT (för att vara exakt 09.45) för att gymma med moster. Men jag kommer att vara stolt efteråt. Det gäller ju bara att kunna hålla säg vaken sen till tolvslaget på kvällen! ;) HAHA nej det ska nog gå.
Crossfit, j*vligt bra för kroppen!

Så mycket bättre om vi är tillsammans

Safari, du + jag = sant! Jag har testat både Explorer och Firefox men inget av dom är lika snabba eller lika bra, så Safari ska det va! Ohh lite rim också! ;) Haha, men jag är helt seriös när jag säger detta, Safari är så mycket bättre!

"New" nails; My hobby

Lite utanför haha, men det går bort tills imorgon! :D Puss
Visste ni föresten att jag inte klarar av att vara utan nagellack?! Jag känner mig faktiskt naken! Thihi.. Nu vet ni!

Hungriast av dom hungriaste

Har inte fått middag än, jag blir galen! Är nu i fasen: "jag tror att jag dör snart"!


Nyårs planerna!

Fy fan vad jag längtar tills imorgon!! 10.15 blir jag hämtade av min moster för vi ska faktiskt bege oss till gymmet för ett pass på 1 h som hon håller i. Sen ska jag tillbringa kvällen med Emma och Lisa hos Lisa!! :D Det kommer bli awesome!!!

Årets nyårsmeny:

Förrätt:

Rostat bröd med skagenröra!! :D

Varmrätt:

Pepparbiff och klytfpotatis med bearnaise!! :D

Efterrätt:

Chokladpudding med grädde!! :D

Följt med:

Massor av godis, chips, läsk och någon film!! :D

Hoppas att ni får hälften så god mat som mig i alla fall! ;)


Ohh, much better! ;)

NU så börjar jag likna mig själv... i tex. håret! Det här kan ju låta skitofräsht, men jag har faktiskt inte hunnit tvätta håret sen i tisdags! :/ Inte så nice, men det såg inte hur ofräscht ut som helst. Heh.. I alla fall, Det senaste dygnet har varit jätteroligt och jättemysigt. Jag kom dit vid tolv igår, och sen gick vi ute och lekte i snön haha :D När vi hade grävt 2 tunnlar i värsta snöhögen så gick vi till ICA och köpte lite kokt korv till lunch. Sen spelade jag spel med syrran och hennes son, och sen åt vi värsta goda "kyckling grytan a lá syrran" till middag. HON kan laga mat! :) Efter middagen så kollade jag med barnen på "Discomaskarna" tror jag den hette, och sen vi 9 gick dom och la sig. Då passade jag och syrran på att umgås och äta lite chips och kolla på en thriller som hette "Case 39" som var bra! Jag rekommenderar den verkligen för den var inte alls förutsägbar, men den kunde ha varit läsigare som syrran sa! I alla fall så var det roligt att träffa syrran och mina fina systersbarn. Btw tror jag aldrig jag har lekt så mycket kull på ett dygn ;) HAHA!
 
Min snygga syster!


En bild på Saga och Lucas från i våras. HAHA dom är knäppa! ;)

Tack för en rooooolig övernattning!


Hoppar in i duschen nu!

Sliten chey:



Efter ett instensivt och roligt dygn hos syrran känner jag mig rätt sliten, hoppar in i duschen för att piggna till!


Natti natti

Nu tror jag att jag ska försöka sova lite. :) Imorgon bär det av till syrran och barnen, så jag har en lång resa och rolig dag framför mig. Puss och god natt alla nattugglor




Längtar sååååååååååååååå tills nästa säsong! :D Handball is the shit in my heart!


3 pics


Lisa härmar sin mamma när hon dansar! HAHA uuuuuberlikt! ;)


Sexiga jag vid datorn... Hah ;D


Supersnygga Lisa!

Så jävla coolt!

Sitter och skriver från ett mini tangentbord och har tvn som dataskärm! Awesome! :D
Man ser typ inget på bilden men det är jättelitet! HAHA

Fan vad jag hatar rubriker... Usch!!!

HAHA!!!!!!! Mina rubriker idag alltså! "Dagens facelook", "Dagen" och "Dagens foto på moi"

Jag + Rubrik = OSANT


Dagens foto på moi



HAHA vilken egoist jag är!


Dagen

Sprang runt på stan och leta efter en frissa som Emma ville klippa sig på. Tillslut åkte vi till Liljeholmen där jag klippte mig igår och så blev det jättebra! :) Ikväll drar jag och Emma till Lisa för lite mys, men jag sover hemma för att jag ska till syrran imorgon. :) Puss


Emma är hon klippte sig, HAHA. Det blev skitsnyggt och det är verkligen inte slitet nu! :D


Wayne´s coffee chailatte in my heart! Den enda chailatten jag gillar typ! ;)

Dagens facelook





Sitter i pjamas hos Emma och väntar på att hennes Iphone ska uppdateras klart. Sen drar vi någonstans för att få Emmas hår klippt! Hon tar steget som jag tog igår ;) Igårkväll var det jättemysigt och jättekul! Vi var väldigt flummiga så vi skratta typ åt allt... haha. Vi skypa typ hela kvällen med William och Wille och några andra killar dom känner, det var rätt kul faktiskt! Aja, nu ska jag klä på mig något annat än pjamas. Puss och ha en bra dag!

Kort och enkelt svar! ;)

var kommer tröjjan ifrån? :)

Svar: HM! :D 69,50:-


Just nu!


Sover hos Emma ikväll!



Se upp för här kommer jag! ;D Har längtat mycket efter min tvilling, det här kommer att bli kul!!! :D puss och ha en bra kväll!


Dagens look & den "nya" frisyren



Den nya tröjan från igår är det, jättesnygg och enkel! :D Klippte bara topparna i för sig, det blev helt ok! Klippte mig i Liljeholmen centrum på Hairshop by Nikita.


Från gammalt till nytt!


----->




Den gråa koftan (inte sjalen) och västen satt inte bra. Så jag fick pengarna och köpte en blus, en kofta och värmeskydd för håret från salongen där jag klippte mig! Spännande va?! ;)


Snabbt inlägg om dagen!

Hej! Hoppas att ni har haft en rolig dag, för det har jag! Jag och Lisa lalla runt i Skärholmen, Kungens kurva och Heron City. Jag hitta en tröja på HM och sen drog vi vidare till Brännkyrkahallen och kolla på riktigt bra handboll! Det va jättekul, sen hittade jag faktiskt hem tillslut (helt själv från Brännkyrka, där jag typ aldrig har varit! *Stolt*) ;D Nu sitter jag och tar farväl av min dator som det är typ fel på eller rättare sagt att det är fel på ljudkortet... Vet inte riktigt hur jag ska klara mig, eftersom min dator är den enda datorn som typ funderar just nu här hemma. Men den här fungerar ju inte heller... :( Blääääää! Så det kan bli väldigt kortfritt från och med nu... Lämnar in den imorgon buhu... Aja, puss och ha en bra kväll! :D


26e dec

God morgon! Sitter och tittar på Harry Potter på svenska på kanal 5, den suger på svenska! HAHA! :D 12.15 sticker jag och min gamla tränare Lisa till nåt centrum och kollar på systemkameror, sen 15.00 är det elithandboll som vi ska se i Brännkyrkahallen (om den heter så). Btw, har skitmycket träningsverk efter mosterns crossfit pass som hon skrev upp till mig på julafton... Aj! Det är det enda jag säger! Ha en bra dag, PUSS!


+

=


;D Men nu vet jag att det funkar i alla fall! Men jag HATAR träningsvärk... :(

Mellis/frukost tips!



Gröt!
Jättemätande och jättegott! Vi i laget måste typ äta gröt till frukost innan match, bra för mig som gillar gröt men synd för dom som inte gillar. Ne, vi måste inte... ;) Risgrynsgröt är kanske inte så jättenyttigt, men man står sig väldigt länge på det. Bättre än mackor! Min favorit gröt är mannagrynsgröt, det är jättegott! Ni måste verkligen testa det. Aja, ett litet mellis tips! Puss


Min dag i bilder!

Har inte gjort mycket idag alltså, bara 3 saker faktiskt! HAHA! ;)

1.
Desperate Housewives!

2.
Träning! Är ni förvånade? ;) Idag var det jätteskönt, för jag blev riktigt svettig! Härligt :D
3.
Sen blev det lite tomt i magen! ;) Mums! :D

Söndag?

Ligger och slappar i sängen och det känns verkligen som att det är söndag! :O HAHA, nä nu måste man nog ta lite frulle. Orkar inte ens det! :/ heh

Me right now:


Sliten tjej!

Julklapparna!


En hantel och tyngder & grejer för att styrka handlederna! :D

Desperate Housewives säsong 4! :D

Boken "Lyckan, kärleken och meningen med livet", en BH, en mascara och ett puder! :D

En superfin mysdress! :D

Pjamasbyxor! (stavning) :D

En pälsväst! :D

En kofta och en sjal! :D

Pengaaaaaar! :D

Datorhögtalare! :D

Tack min älskade mamma och min älskade pappa! Puss

Outfiten för ikväll!





GOD JUL OCH HA EN BRA KVÄLL! PUSS


GOD JUL!

HIHI! Trodde ni att jag hade glömt?! Nej då, inte jag! Det är ju julafton idag hihi! :D Har hittills fått en FRIDA tidning, en liten ängel och en hundralapp av en kompis till familjen! Lägger ut bilder ikväll (eller imorgon, pga oväntade gäster) på ALLA PRESENTER! Med oväntade gäster menar jag min moster med familj pga att morfar ligger på sjukhus... Så det blir jag, mamma, pappa, mormor, moster, mosters man, och 2 kusiner. Det kommer bli supermysigt! God jul och GOD JUL MORFAR, hoppas att du får lite kul på sjukhuset i alla fall! PUSS



Ska hoppa in i duschen nu efter en svettig träning!

Tränar igen!



Just nu!


Har klätt granen nu

Nu är det jul!





Den fina nyklädda granen och Tuffsan!


Städat rummet!

Då:







Nu:







Har dammsugit och allt, riktigt stolt! ;) PUssssss

Här var det träning!





Vaknade 12.30 och gick upp DIREKT (borde få en applåd) och åt frukost, och sen blev det träning, "Wii Fit" och styrka! Yeah! ;)


Ditt eller datt?

Buss/Bil
Handboll
/Fotboll
Tv/Film
Snacks/Godis
Blogga/Läsa bloggar
"Criminal Minds"/"Navy CIS"
Dansa/Sjunga/Teater
Redovisning/Prov
Armband
/Halsband
Baka/Laga mat
Kött/Skaldjur
Hund
/Katt
Fota/Bli fotad
Klänning/Kjol
Marsvin/Kanin
Fixat hår
/Fixade naglar
Utekvällar/Hemmakvällar
Engelska/Svenska
Söta killar/Snygga killar


Snygging där!


Pink nails now





Sitter och äter, kollar på GG och målar naglarna! Många saker på samma gång, som vanligt. ;) Puss

4:e adventspresenten! ;D

Tack mamma och pappa! <3




Min önskelista till julen!


Datorhögtalare!
 

Desperate Housewieves säsogerna 4,5 & 6!

Systemkamera!

Mysdress!
CASALL CASALL VIKTS.2X5 GREY
Hantlar! Nu ska man bli starkare här!

Webbkamera program till min fina dator!

Det.. och lite smått och gott som present kort på Zara, HM och Vero Moda! Hoppas att man blir nöjd, imorgon är det i alla fall lilla jul med min moster med familj! Kuligt! ;) Btw, KRYA PÅ DIG MORFAR! <3

Pump pump pump!

Ska träna det här lovet, jag skaaaaaaaa! I somras var det typ samma övningar fast i typ 2 månader. Då kändes det verkligen som jag träna varje dag... Men man känner sig ju så bra efteråt! Jag var på Gotland med Emma i 12 tolv dagar och vi sprang och vi sprang och vi sprang i värmen.. nu: KYLAN. Aja får kanske lägga nåra pengar på gymmet..

Träningsprogrammet i 2 veckor framöver:

- Jogga 4 ggr i veckan i 40/45 min
- 50 armhävningar 6/7 dagar i veckan
- 50 situps 6/7 dagar i veckan
- 50 rygglyft 6/7 dagar i veckan
- 50 upphopp 6/7 dagar i veckan


-

Så j*vla trött på ditt skitsnack!


Damhandbolls EM ikväll!

Jippie!









Ikväll: 18.10 Sverige - Frankrike på Tv4! Kom igen nu Svergie, ännu en seger skulle sitta j*vligt fint alltså!


Svar på frågaaaaaa ;)

Vart har du köpt din kofta och dina jeans? :) Från linnea

Svar: Jadu, koftan är jättegammal och det är typ mammas som jag har snott. Och jag vet tyvärr inte vart hon har köpt den. Men jeansen är från Acne och "Acne jeans" finns på många ställen som JC :) Kul att du kommenterar och hoppas att du är nöjd med svaret! Puss


Monday monday

Halloj!! Är ganska glad idag, dels för ett lite inträffande i helgen ;D + inga läxor! Så nu har jag tid att blogga och kolla på tv ;O Thihi, ska nog sätta på Desperate Housewieves snart! :D Ikväll är det träning (som vanligt) men vet ni vad? Vi ska typ ha fys hela j*vla träningen! Kul va?! Nej inte direkt! :( Men men.. Man blir ju fit! ;)

Me right now:


Vinnare hela bunten är vi!

OM vi var vinnare igår! Ja ni, vi vann inte med sååååå mycket (16-9) igår mot Årsta AIK men det var verkligen våran match och ALLT vi gjorde igår var typ bra! Själv så gjorde jag 9 mål av 16 och ganska stolt thihi! ;) Men verkligen alla som var med igår var jättebra både framåt och bakåt! Och eftersom det var en skittidig match med samling 07.30 så var det verkligen värt det och man var glad hela dagen! Tack tjejer och puuuuuss på er!


Adventspresenten!



Fick den faktiskt igår och jag har redan sett den 2 gånger! Hehe, den är ju skitbra! Och JA jag är efter för jag har inte sett den! ;)


Hej aaaaallihopa

Jag vet att jag inte har bloggat, och jag fick en fråga varför och jadu... Jag HINNER inte! Mitt liv består av plugga, plugga, handboll, plugga äta och plugga. Liksom, fun life! Nej och då är det ingen ide heller att blogga om: "Ja nu sitter jag här igen och gissa vad jag gör! Pluggar, rätt svar!" Men jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt, för nu har vi inga prov eller nåt kvar! Jippiie!

Me right now:




En konstig sak ni inte visste om mig...

... är att jag har en ganska så stor pigmentfläck på min vänstra överarm. Den är inte fin och den är väldigt jobbig, för den syns så fort jag har på mig linne eller t-shirt och jag tycker den ser lite små äcklig ut! MEN den ser typ ut som Gotland eller Svergie HAHA lite weird kanske men den gör det faktiskt!


Dumma dig!


16 dagar kvar till julafton!!!

Hahaha det här inlägget att inte ens något med rubriken, men jag ville bara upplysa er om det! Idag har jag haft ett prov som alla andra dagar den här veckan. Spanska prov! Det kändes helt ok, tror inte jag får MVG som jag behöver få för att behålla mitt betyg! Men vad ska jag göra? Fick lite hjärnsläpp och glömde några ord men jag hoppas fortfarande på det där MVGt så Gud, hör mina böner: "Jag vill verkligen lyckas på detta prov! Amen." Nu åter till dagen, ikväll så är det avslutning för klubben jag spelar handboll i. Så f-95 ska köra mot f-97! Haha japp, vi har inga p-95 och alla årskullar brukar köra mot varandra, så vi får köra mot närmaste årskull! Haha, vi kommer att krossa dom så hårt men vi ska vara snälla + så spelar vi bara i 15 min! Jag vet hur det känns att möta (inte så trevliga) äldre tjejer som man tränar med så vi ska vara snälla. Inte för att vi tränar med f-97 men vi "känner" ju dom lite grann. Ha en bra onsdagskväll! Puss

Me right now:




Next; öppethus!

Sitter och kollar på Paradise Hotel på datorn men klockan 18.00 ska jag och emma och med mamma och pappa till Farsta på öppethus. Måste egentligen plugga stenhårt men men, gymnasievalet är också väldigt viktigt!!

Vilket ska man välja?













Vilka ska ni söka till?


Bilder från i matchen


"Tomat" a la moi!

Emma, satte straffen!

Kantskott som jag satte! ;)

1.

2. Mål!

Duktiga Anna i mål!

Anna-Klara stegar förbi!

Charlotte på friläge!

Man ser skitrolig ut men men... ;) Drar snart till öppethus på Vittra på Södermalm och sen träning! puss

Just nu:


Hundvakt
+

Paradise Hotel

Andra advent

Adventspresenten:







Tack världens bästa mamma och pappa! Puss på er!


Noomi Rapace



En väldigt duktig och vacker SVENSK skådespelerska som har huvudrollen i millenium filmerna!


Snart sätter söndagsångesten fart

När jag börjar skriver nu så är klockan 23,56. Vi förlora mot Spårvägen , med det gör inte så jättemycket. Vi gick in med inställningen "ha kul"! Jag spelade ganska bra, så jag blev bortpunktad. Inte så kul, men jag gjorde det bästa av situtionen genom att göra några mål till! ;) Sitter nu med Elin och Klara hemma hos Lisa och kollar på den tredje minenium filmen. Har haft en rolig kväll, och klockan är ju bara barnet som sagt. Bloggar mer imorgon. Puss godnatt 00.00!!! Önska nått!

TAGGA TAGGA TAAAAAGGGA







Sitter fullt dressed fast det är ett tag kvar! Tagga tagga taaaggaaaa! :D

God morgon världen!

Håller på att tagga till match, packa till övernattningen ikväll hos min gamla tränare Lisa med 2 andra tjejer i laget och klä på mig matchstället. Har inte sovit så gott inatt, har typ drömt om gymnasieval och matchen hela natten så jag är väldigt nervös! Men vi ska F*N VINNA! Jag spelar på en ny position, detta är andra matchen jag gör det så jag är väldigt nervös! Men förra matchen gick det faktiskt väldigt bra, jag gjorde 9 mål från vänster kanten! Men men nu måste jag packa och fixa! Puss och ha en riktigt bra lördag! :D


Svar på frågestunden

Är du oskuld? Från anonym

Ja, jag är en blomma ;)

Favorit citat/motto? :D Och hur gjorde du din header? Puss! Från Amanda i laget

Skam den som ger sig! Min kompis Ida gjorde den! Skitduktig! :D

varför ser du ut som du gör? Från Muhammed

HAHA! Jadu, har inte dirket valt mitt utseende! Men jag är faktiskt väldigt lik mina föräldrar..

vad har du för kamera, hur många killar har du varit tsm me? vilka? har du chokladkallender? gillar du julen? gillar du vintern? Vad har du för betyg? Från Anna


Canon IXUS 80 IS, fast en lite förgamlad version :D
Inget förhållande har väl varit jatteseriöst och man var väl ihop med 100 killar när man var riktig liten?! Men 2 på dom senaste 4 åren som jag har varit kär i! Vill inte skriva namnen.
Nej, jag har inte en chokladkalender eftersom jag inte äter godis!
Nej, jag ÄLSKAR julen! ;) Själva känslan är oslagbar!
Vintern är speciell. Första snön är rolig, sista snön är fantastisk. Om man säger så här, jag gillar sommarn mycket bättre. Men eftersom både min födelsedag och julen är på typ vintern så är den ju ganska nice! :D
Jag har inte så bra betyg men jag är ganska nöjd, har typ flest VGn tror jag. Men exakta vill jag faktiskt inte skriva.

Hur fick du din perfekta rumpa? <3 Från Axel Meürkyr

För det första tack, men perfekt är inget. Jag tränar ju väldigt mycket så det har nog det största skälet.


Du är skit fin, vill du göra barn Från Stefan Cederlund

Haha tack, ja men inte med dig...


heej.. jag tycker verkligen du är skitfin! och du har jättefina kläder, så jag undrar var du mest köper dina kläder, vilken är din favoritaffär? :) hoppas du svarar puss o kram <3 Från k

Tack så mycket! Jag köper nog mina flesta kläder på HM, men mina favoritaffärer är Zara och Vero Moda!


Det var det! Hoppas ni är nöjda med er svar, det var inte ens 20 frågor, men men om ni kommer på någon i efterhand så kan jag alltid svara då. Ha en bra kväll puss & kram!


Just nu!

Me right now:





Snart blir det middag (oxfilé! Jippie!) och sen hoppas jag på att kunna gå ner till Emma och hitta på något kul med henne och Sigrid! :) Puss, blog you later!

fegisar...

Vågar ni inte fråga något på frågestunden? HAHA fegisar ;)


Jag är inte farlig, lovar! ;)


Frågestund!

Har inget att blogga om, så jag kör på en frågestund. Måste vara minst 20 frågor för att jag svarar, så fråga på om vad som helst! :D

Svarar troligtvis imorgon/på fredag! Puss


RSS 2.0